Drummer Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Máte někdo tip nebo zkušenosti s ubytováním v Paříži? Zhruba 4-5 nocí, 2 dospělí + 1 dítě 5let. Pokud možno žádný luxus. Díky
fractal Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Máte někdo tip nebo zkušenosti s ubytováním v Paříži? Zhruba 4-5 nocí, 2 dospělí + 1 dítě 5let. Pokud možno žádný luxus. Díky http://www.hotelformule1.com
Drummer Odesláno 13. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Díky o F1 vím. Na stránkách píšou, že toto ubytování není vhodné pro děti. Ještě bych dodal, že vlastní sociální zařízení je podmínkou.
Hugo14 Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Formule 1 je poněkud drsňárna. Kdybyste byli bez prcka, dá se docela dost ubytování sehnat v okolí Montparnasu. Prostředí pěkné, ale hotýlky jsou takové "jetější" Sice bez švábů a podobné havěti, ale majitelé až zas tolik neinvestovali. Prostě to bylo takové trochu schmutzig. Chvilku mi trvalo, než jsem si zvykl (ale vyvážila to pekárna hned vedle :-)). Nicméně tam byli i lepší kousky (do 100 Eu za cimru, tohle bylo kolem 50-60). Alternativou jsou hotely Ibis (koncern Accor). To je myslím v poho a některé mívají na víkend zajímavé ceny.
Drummer Odesláno 13. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Koukal jsem na Ibis a nevypadá to vůbec špatně. Důležité je, že dítě do 11 let má ubytování zdarma. Ještě někdo by měl nějaký tip?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se