bocko Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Odesláno 11. září 2018 Podivín jsi už když se na to ptášA prečo by sa nato nemohol opýtať? Položil otázku do plena
Chronofobik Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Čo sme mi horší...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Chápu dobre ze se zakladatel pta jestli si ma koupit mechanicke hodinky nebo chytre hodinky? Je to fakt trochu nesikovna otazka, nelze preci srovnavat tyto dva druhy. Jasne oboji ti ukazuje cas, ty chytre i mnoho dalsiho krome data, ale ..... Klasicke automatické nebo hodinky s ručním nátahem, jsou cosi co mas rad a co te musi bavit, cosi co s tebou klidne bude cely zivot kdyz jim das patricnou byt minimalni peci. Chytre hodinky ja odobne beru jako doplnek ke klasickym hodinkam. Chapu sportaky, behaj a hlidaj si tepovku, delku behu a spousty dalsich parametru, tak stejne moje zena neda krok bez iw. Ale na tomto foru by to mely byt vzdy v prvni rade mechanicke hodinky a jako druhe klidne chytre hodinky....
vlk007 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 čau,no já nevím. Podle mě jsou chytré hodinky spíš taková módní vlna. Sám jsme měl apple watch. po cca půl roce jsem je prodal. Využíval jsem je na sport/notifikace. Spousta vychytávek, ale časem to prostě omrzí, pak už jen člověk nabíjí a nabíjí.V normální cenové relaci (do dvaceti tisíc) navíc jen s těží člověk najde něco, co nepůsobí lacině/plastově.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se