Sundance Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Zdravím, po delší době mě to opět chytá a potřeboval bych poradit, odkud objednat hodinky Casio GAX-100MSA-4A, které nejspíš nejsou k dostání nikde v ČR. Našel jsem je akorát na dx.com, ale tam si nějak nejsem jistej, jestli to je originál. Jinak na amazonu a ebay jsem je našel pouze u prodejců, kteří údajně neposílají do ČR Poradíte / pomůžete, prosím, někdo se sehnáním těchto hodinek? Potřeboval bych je v ČR do začátku června. Předem děkuji, Miro
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Zdravím, po delší době mě to opět chytá a potřeboval bych poradit, odkud objednat hodinky Casio GAX-100MSA-4A, které nejspíš nejsou k dostání nikde v ČR. Našel jsem je akorát na dx.com, ale tam si nějak nejsem jistej, jestli to je originál. Jinak na amazonu a ebay jsem je našel pouze u prodejců, kteří údajně neposílají do ČR Poradíte / pomůžete, prosím, někdo se sehnáním těchto hodinek? Potřeboval bych je v ČR do začátku června. Předem děkuji, MiroA toto jsi viděl? Do ČR posílá, prodejce spolehlivý, model origo, zaslání za cca 3-4 týdny, platba paypalhttps://www.ebay.com/itm/GAX-100MSA-4A-G-shock-Casio-Watches-Analog-Digital-Resin-Band/152603277160?hash=item2387dd3768:g:CwgAAOSwOMdZUhRL
Sundance Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Tak asi neumím hledat na ebay Dík. Jak to funguje s nákupem? Nikdy jsem nekupoval ani přes ebay, ani neplatil přes paypal..
Standis Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 číst už budeš muset sám , je to jednoduché a vyplatí se to, tedy to nakupování na Ebay https://www.penize.cz/nakupy/317387-paypal-v-praxi-jak-nakupovat-a-platit-na-ebay https://www.skrblik.cz/nakupovani/nakupovani-na-internetu/navod-jak-nakupovat-na-ebay-com/
Frostie Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Tak asi neumím hledat na ebay Dík. Jak to funguje s nákupem? Nikdy jsem nekupoval ani přes ebay, ani neplatil přes paypal.. Ozvi se mi na frostie zahnutá ryba email cz a mohu ti s tím pomoci, stejně jako spoustě lidí zde před tebou
Sundance Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Standis: Dík za odkazy, pročtu to Frostie: Dík za nabídku, uvidím co vyčtu z odkazů od Standise a kdyby něco tak se ozvu
Sundance Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 No tak jsem to nakonec objednal z toho ebay odkazu, co dával Frostie. Zaplatil jsem přímo kartou, bez zakládání PayPal účtu, tak snad všechno proběhne jak má
Frostie Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 No tak jsem to nakonec objednal z toho ebay odkazu, co dával Frostie. Zaplatil jsem přímo kartou, bez zakládání PayPal účtu, tak snad všechno proběhne jak má No tak výborně. Na géčka tu máme digitální vlákno, tak se pak pochlub
Sundance Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Určitě se pochlubím, jen co dorazí.. Teď už jen to čekání a těšení
Frostie Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Určitě se pochlubím, jen co dorazí.. Teď už jen to čekání a těšení No, to je téměř to nejlepší. Uvidíš pak, jestli zaúřaduje černý Petr či ne. Je to 50/50
Sundance Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 No vybíral jsem je jen na windsurfing a vyšly jako asi jediná vhodná možnost (kromě nenošení hodinek vůbec), takže doufám, že černý Petr se konat nebude
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se