Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

po delší době mě to opět chytá a potřeboval bych poradit, odkud objednat hodinky Casio GAX-100MSA-4A, které nejspíš nejsou k dostání nikde v ČR. Našel jsem je akorát na dx.com, ale tam si nějak nejsem jistej, jestli to je originál. Jinak na amazonu a ebay jsem je našel pouze u prodejců, kteří údajně neposílají do ČR :(

Poradíte / pomůžete, prosím, někdo se sehnáním těchto hodinek? Potřeboval bych je v ČR do začátku června.

Předem děkuji, Miro

Odesláno

Zdravím,

po delší době mě to opět chytá a potřeboval bych poradit, odkud objednat hodinky Casio GAX-100MSA-4A, které nejspíš nejsou k dostání nikde v ČR. Našel jsem je akorát na dx.com, ale tam si nějak nejsem jistej, jestli to je originál. Jinak na amazonu a ebay jsem je našel pouze u prodejců, kteří údajně neposílají do ČR :(

Poradíte / pomůžete, prosím, někdo se sehnáním těchto hodinek? Potřeboval bych je v ČR do začátku června.

Předem děkuji, Miro

A toto jsi viděl? Do ČR posílá, prodejce spolehlivý, model origo, zaslání za cca 3-4 týdny, platba paypal

https://www.ebay.com/itm/GAX-100MSA-4A-G-shock-Casio-Watches-Analog-Digital-Resin-Band/152603277160?hash=item2387dd3768:g:CwgAAOSwOMdZUhRL

Odesláno

Tak asi neumím hledat na ebay :D Dík. Jak to funguje s nákupem? Nikdy jsem nekupoval ani přes ebay, ani neplatil přes paypal.. 

Ozvi se mi na frostie zahnutá ryba email cz a mohu ti s tím pomoci, stejně jako spoustě lidí zde před tebou

Odesláno

No tak jsem to nakonec objednal z toho ebay odkazu, co dával Frostie. Zaplatil jsem přímo kartou, bez zakládání PayPal účtu, tak snad všechno proběhne jak má :) 

Odesláno

No tak jsem to nakonec objednal z toho ebay odkazu, co dával Frostie. Zaplatil jsem přímo kartou, bez zakládání PayPal účtu, tak snad všechno proběhne jak má :)

No tak výborně. Na géčka tu máme digitální vlákno, tak se pak pochlub

Odesláno

Určitě se pochlubím, jen co dorazí.. Teď už jen to čekání a těšení :)

No, to je téměř to nejlepší. Uvidíš pak, jestli zaúřaduje černý Petr či ne. Je to 50/50

Odesláno

No vybíral jsem je jen na windsurfing a vyšly jako asi jediná vhodná možnost (kromě nenošení hodinek vůbec), takže doufám, že černý Petr se konat nebude :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...