Chronofobik Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Zdrarec, ako to vyzerá s tými SDDS? Ideš do nich alebo ešte váhaš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RHfaktor Odesláno 17. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Tak jsou doma.Nakonec vyhrála historie modelu D-blue a ref.116660nad novým strojkem. Tedy současný (starý) model.Koupil jsem novéu našeho AD.Jinak všem děkuji za nazory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Takže gratulácia, nech slúžia k spokojnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Gratulace a super fotky. Sedí pěkne a aspoň si uděláme obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 to je vul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Že by byl Frantik nevěřícím Tomášem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ole Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Pozeral som nedavno na tento model na chrone, hladal som stav "unworn" a možno je to blbost čo sa pýtam ale viacere tieto hodniky boli bez folie na spone inak ostatne folie orig. neviem či sa mi to zdá alebo čo, ale prišla mi tá ocel nejaká "zájdená" alebo ako keby s tým niekto niečo robil, leštil to s niečim neviem. V inzerate pišu "only original parts" a podobne len neviem či tu sponu napriek tomu nepoškriabali/manipulacia atd. a niečim to narychlo vyleštili a to tam zanechalo nejaky povlak? Dik za nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Kup si je u AD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se