JMK Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Netuší někdo kde jsou v ČR k vidění alespoň některé modely značky Mido? Nějak jsem si na ně vzpomněl a zaujal mne jeden model z řady Multifort. Připadá mi že Mido je taková popelka Swatch Group. Mají mraky modelů, osobitý design, hodně chronometrů za dobrý ceny a hodně modelů se 100m WR a šroubovací korunkou a k tomu velikosti od 38mm. A přesto asi díky marketingu myslím že je nikdo skoro nezná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flax Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Souhlasim, taky bych nekde rad videl na zivo. Hlavne kvalitu antireflexu. Libi se mi hodne jejich modelu, ale favorit je Commander v kremove barve. https://www.jomashop.com/mido-watch-m016-415-11-261-00.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 MIDO dělá Isabella v Karlových Varech... Ale otázka je, kolik jich budou mít na krámě. Když jsem se tam byl vloni na podzim podívat na Bally, tak měli celé 2 ks. Takže počet MIDO kousků bych odhadl v intervalu <0, 1>. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Ve Varech jsem na ně koukal taky cca 3 měsíce dozadu a měli tam asi šest kousků ...... jediné na které si pamatuji jsou ocean star. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se