garyfisher Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Ahoj, mohl by prosím někdo z místních odborníků pomoc s identifikací tohohle nálezu? Jaký je to model a asi rok? Díky, Gary
malda Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Je to indický fejk. Snad to nemáš od prodejce "tetaaji" z aukra? Profláklého šmelináře a prodejce fejků? https://aukro.cz/vyjimecne-panske-natahovaci-fortis-17j-6926030389
Kid_A Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 (upraveno) tak snad to není nejaka mxdka indicke provenience... ale asi bude... Upraveno 18. dubna 2018 uživatelem Kid_A
garyfisher Odesláno 18. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Já je nemusím brát nebo nebrat. Ani jsem je neviděl naživo. Jenom pomáhám s identifikací. Nějak mi nedošlo, že i takové hodinky dělají fejkaři.
Harwey Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 vnutri teoreticky moze byt Swiss Made strojcek, vsetko je to ale poskladane v Indii na kolene s podomacky vyrobenymi cifernikmi a kdo vie cim este.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se