boo-beek Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Well napsal: Vím, že to sem nepatří, ale co třeba Seiko SARC003. Velikost bez korunky 40mm. Ehm, nebyl ten dotaz nahodou "Chronograf s velikosti..."?
Andreas.ks Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 (upraveno) Asi byl... Ale popravdě řečeno - chronograf člověk (tedy já) běžně nepoužívá, hlavně jde o subciferníčky... A když už tam jsou, ať něco ukazují... Tyhle Seika se mi docela zamlouvají... Zvláště pak třeba tyhle: EDIT: Teprve teď jsem zjistil, že mají taky 42mm.... No, furt lepší než 45... Upraveno 8. dubna 2008 uživatelem Andreas.ks
Well Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 boo-beek napsal: Ehm, nebyl ten dotaz nahodou "Chronograf s velikosti..."? Je fakt, že stopky tomu trošku schází, ale hodinky hezký ne?
Pavlos Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Well napsal: Je fakt, že stopky tomu trošku schází, ale hodinky hezký ne? No já na tyhle východní vehementy moc nejsem při vší úctě. Dle mého estetického vnímaní jsou ty Certiny, o kterých tohle vlákno je, o několik tříd výš.
Well Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Tak nejsou úplně špatný, ale ty první mají dost necitlivě vsazenou datumovku a u obou se mi nelíbí ručky. Je ale dost dobře možný, že na živo to bude o dost lepší. Byl jsem nedávno prolézt hodinářství a prohlédl na živo pár modelů, které jsem znal jen z netu. Zatím co Longines a Tag Hauer nic moc (asi moc velké očekávaní), tak třeba Oris moc mile překvapil.
Jacobs Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Viktor napsal: Novinka pro Basel - chronograf s velkým strojkem Valgranges. Povedený velký hodinky 44mm, barevně rozlišený ručky s funkcí stopek, bravo Certina Hodne dobre- prijdou mi elegantni a vyvazene
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se