Taghujer Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Ahoj,nevíte někdo, kde bych si mohl stáhnout manuál k těmto hodinkám? Díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Dej číslo modulu, pak to půjde jak po másle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 (upraveno) Co takle google ? http://support.casio.com/en/manual/009/qw3732.pdf Upraveno 2. května 2018 uživatelem bicista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taghujer Odesláno 2. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Ahoj. Jo, tenhle mám, ale myslel jsem v češtině. To bude asi problém, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Ahoj. Jo, tenhle mám, ale myslel jsem v češtině. To bude asi problém, že?Pokud se spokojíš s pětinou původního manuálu od Fastu, tak to problém nebude. Jinak v origo rozsahu ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taghujer Odesláno 3. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Všechno bude lepší než, abych to kámošovi celý překládat do čj. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Všechno bude lepší než, abych to kámošovi celý překládat do čj. :-)V tom případě se zkus mailem nebo telefonem domluvit zde, modul 3732http://www.fastcr.cz/servis/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taghujer Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Díky! Vyřešeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Díky! Vyřešeno. Výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se