Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, máma bude mít kulatiny a na otázku, co by si přála mi řekla, že když se zajímám i o hodinky, tak že by taky jedny chtěla. Takové, které by si mohla vzít na kolo, protože normální dámské hodinky si prostě za jízdy se svým již ne úplně čerstvým zrakem (mami promiň :) nepřečte. Její přání by bylo asi takovéhle:

Dámské

Sportovní vzhled

Odolné a vodotsnost alespoň 5 ATM

Dobrá čitelnost - velmi důležité

Quartz

Musím přiznat, že po dámských hodinkách jsem moc nekoukal. A v obchodech jsem také zatím nic neviděl. Co jsem našel, tak to zatím byly tyhle Trasery, ale přeci jen 37 mm je na ženskou ruku už asi trochu moc.

Hodinky nemusí nutně být z kamených obchodů. Klidně i z prověených eshopů (nikoli ebay)

Poradí mi někdo, prosím?

Díky

Odesláno
  Hugo14 napsal:
Přátelé, máma bude mít kulatiny a na otázku, co by si přála mi řekla, že když se zajímám i o hodinky, tak že by taky jedny chtěla. Takové, které by si mohla vzít na kolo, protože normální dámské hodinky si prostě za jízdy se svým již ne úplně čerstvým zrakem (mami promiň :) nepřečte. Její přání by bylo asi takovéhle:

Dámské

Sportovní vzhled

Odolné a vodotsnost alespoň 5 ATM

Dobrá čitelnost - velmi důležité

Quartz

Musím přiznat, že po dámských hodinkách jsem moc nekoukal. A v obchodech jsem také zatím nic neviděl. Co jsem našel, tak to zatím byly tyhle Trasery, ale přeci jen 37 mm je na ženskou ruku už asi trochu moc.

Hodinky nemusí nutně být z kamených obchodů. Klidně i z prověených eshopů (nikoli ebay)

Poradí mi někdo, prosím?

Díky

Zrovna nedavno jsem se se svoji drahou matkou koukal na damske hodinky a dosel jsem k nazoru, ze nejlepsi asi je koupit male panske ...

Odesláno
  miraart napsal:
Před pár dny tu někdo doporučoval tyto:

Orient CSZ2R001W - docela hezký, ale neznám je.

Díky, dobrej tip. Jsou i černým ciferníkem a to je to, co jsem si představoval. Ještě jednou díky.

Odesláno
  Hugo14 napsal:
Díky, dobrej tip. Jsou i černým ciferníkem a to je to, co jsem si představoval. Ještě jednou díky.

Orient CSZ2R001W

Ty hodinky byly pro manželku, objednal jsem je bez toho, aniž bych je viděl.

Měly být klasické, sportovně elegantní a pokud možno dobře čitelné, nenápadné. Baterka.

Prošel jsem jich dost a tyhle mi vyšly. Nakonec jsem zvolil stříbrný ciferník. Asi je méně kontrastní, zároveň nejsou tak nápadné.

Provedení za tuto cenu je velmi uspokojivé, plný kovový tah, šroubovací korunka, bytelné pouzdro, velmi slabě a krátce svítící výplň ručiček. Toto vše vykoupeno vyšší hmotností.

Jedinou výtku bych směřoval na větší tloušťku sklíčka a velmi leštěné plastické indexy, hodinky pak hází všelijaké odlesky, proto doporučuji napřed skouknout.

Jistým řešením hmotnisti by mohla být výměna tahu za řemen a zvyknout si jak " prokouknout " sklíčko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...