Pe3xxx Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 caute, uvazujem nad kupou longines alebo oris, prip. tag heuer. Rad by som usetril a nesiel cez kamenny obchod, avsak zachoval si vyhody kamenneho obchodu, preto budem rad, ked mi niekto z Vas napise dobry eshop, ktory je overeny a zarucene posiela komplet hodinky so seriovym cislom, papiermi, krabickou a hlavne s medzinarodnou zarukou. nemam na mysli obchody ako authenticwatches, pretoze ti poskytuju iba vlastnu zaruku. pozna niekto eshop, ktory dava zaruku ako normalny authorizovany predajca, avsak ma priaznivejsie ceny? V pripade poruchy by som rad uplatnil zaruku u nas na Slovensku, prip. v Cechcach. dakujem za ohlasy.
Jaem Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Seriozne sluzby, vsetky papiere a karty, medzinarodnu zaruku + vlastnu 1000 dnovu zaruku dava R. Haffner v Stutgarte - www.watch.de. Zarucne karty su vzdy ostemplovane autorizovanym predajcom (co Haffner nie je...)
lubovnik Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Seriozne sluzby, vsetky papiere a karty, medzinarodnu zaruku + vlastnu 1000 dnovu zaruku dava R. Haffner v Stutgarte - www.watch.de. Zarucne karty su vzdy ostemplovane autorizovanym predajcom (co Haffner nie je...) Toto ako pises pravdepodobne nie je ani Uhren-Miquel pretoze kupoval som od neho omegy speedmaster s orazitkovanym datumom predaja 08/2007 ....ja som ich kupil v 12/2007 ... To znamena, ze som stratil 3 mesiace z 24 zarucnej doby ... V konecnom dosledku sa to da "stravit" nakolko ma ceny nizsie o 20 % ...
vor Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 I někteří prodejci na ebay dávají orazítkované záručáky, které uznají i u nás. Stačí se jich zeptat.
šíma Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 V autorizovaném servisu Hibernia v Praze mi opravili Tissotky dovezené přes Classybrand na základě neorazítkované karty a kopie faktury. No problemo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se