Šmaky Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 Ač časově a příspěvkově naprostý nováček (byť o chronomagu vím výrazně déle) si dovolím přisadit*: Daná pravidla jsem dodržel a je to stejné, jaky když Ty uděláš někde něco, bude to dle pravidel či zákona a budeš obviněn z toho, že sice pravidla či zákon jsi dodržel, ale Tvůj úmysl byl zcela jiný. Takto se Ty chováš ke mě. Tohle je naprosto normální věc a nevidím na ní nic špatného. Viz třeba § 39 OZ. Takže zrovna tohle přirovnání kulhá na obě/čtyři/všechny nohy... (Zajímavé ale je, že přesně tenhle argument často používají Ti, kteří moc dobře vědí, že jejich činnost není košer ) * S fóry bez moderace t. zv. turbočlenů mám své zkušenosti a musím říct, že jsem je postupně přestal navštěvovat. Už mě to víc nebavilo. Proto smysl zdejších pravidel jasně chápu.
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 jj, ja bych byl taky pro povoleni prodeje mesic po registraci nejdriv... nicmene za Tociho se primlouvam, poslali sme si dost SZ a prijde mi naprosto v pohode. Netusil jsem, ze jste ten jeho prodej smazali, sou to fakt pekny hodinky a rozhodne to neni typickej turboclen s prispevky typu jee, ty sou kraasnyy
911 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 no to je ten problem. kdyz sem nekdo prijde a proda rolex, becka, OP, omegy tak se nadjde dost lidi co rekne, ale vzdyt to jsou fajn hodinky, protoze to je proste dobra koupe a mohl by si je sam koupit. jakmile sem nekdo prijde se staryma primkama, ci nejakyma festinama, certiny, tissoty a spol tak je vypiskan. a ja to chapu. ty rolexy byla dobra koupe, proc ne. ale musi se merit vsem stejnym metrem. uz to bylo receneo 100x. tohle je DISKUZNI FORUM a jeho diskutujicim clenum je jako vedlejsi produkt umozneno si hodinky prodavat/vymenovat. neni to mysleno, "hej kdokoli z ulice pod a prodej si tu co chces". od toho je ebay/aukro.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.