Miloslav.neznamy Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Dobrý deň kamarát môjho starého otca našiel na povaly staré cibule Omega ktoré má záujem predať. tieto hodiny sa mi veľmi páčia a sám by som mal záujem ich kúpiť avšak neviem aká suma by bola na kúpu adekvátna vzhľadom na stav hodín, náklady potrebné na servis a ich vek. podľa všetkého sú hodiny z 34. rok. na 8. hodine sa nachádza prasklina ciferníka puzdro je jemne otlcene a Sklíčko jemne poškriabané najviac ma trápi korunka ktorá hodiny síce naťahuje ale nedokáže zostať vo vnútri a vyťahuje sa. vedeli by ste mi prosím poradiť aká cena by bola adekvátna na kúpu koľko môže stať s kompletný servis týchto hodín? Vdaka.
Harwey Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 podla serialoveho cisla by mali byt z 1931. odkial si? v BA by sa nasiel slusny hodinar co by ti ich dal dokopy.
Harwey Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Tu ti chyba skrutka, zrejme tu prameni dovod, preco korunka aj s hridelkou vypadava. Ak sa mylim, skusenejsi ma urcite opravia:)
Karlos Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Z obrázků se cena opravy určit nedá, to musí posoudit hodinář.A orientační prodejní ceny takových hodinek zjistíš snadno sám na internetu, když už u toho sedíš. Například v ukončených nabídkách na Aukru. Skrutka tam možná i je, jen z nějakého důvodu utopená ve strojku. Rozebrat a zjistit = hodinář. Upraveno 17. července 2018 uživatelem Karlos
Miloslav.neznamy Odesláno 18. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Ďakujem za všetky rady. Idem to zaniesť hodinarovi.
plinha Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Zhruba před sedmi roky jsem dával Omegy z roku 1911 dohromady. Dělal mi to jeden ze zdejších členů ze severu Moravy a tehdy byl problém s pérem a můstkem, oprava se mi tehdy vešla do tisíce korun. Doba se ale změnila... Tak si urči, zda ti to za to stojí. Jinak hodinky jsou to fakt hezké. Já bych do toho šel.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se