Leviathan Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 (upraveno) Po velmi uspesnej edicii Poseidon a Black Lung je tu dalsia 300ks limitkaSUB300 Silver Lung 50th anniversary Edition este par kusov mozne ziskat so zlavou cez pre-order DOXA Pre-order price is $2190.00 instead of the regular store price of $2,590. First batch of pre-orders will start shipping end of August 2018, shipping will continue throughout September 2018 Case DimensionsCase: 42.5mmCrown: 6.50mmDial: 25.50mmCase height: 12.40mm MovementOfficially Certified COSC ETA 2824-2 automatic movement, hours, minutes, seconds, quickset date, Incabloc shock protection, rotor decorated by DOXA. Upraveno 24. července 2018 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Doxa se asi učí od Seika a začala sekat jednu limitku za druhou...pěkný jsou, ale víc se mi líbí to Aqua Lung logo ve žlutočernym provedení na Professional verzi. Vlastně ani nevim, proč ho neudělali jen černý jako na vintage Searamblerech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Ty mas tie Black Lung? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Nemam. Jednu chvili jsem je chtel, ale kdyz uz mam Searambler tristovky, tak mi to prijde zvlastni mit dvoje stejny hodinky. Navic tech 60-65tis, za ktery se prodavaj, za ne davat nechci. Az ted jsem si vsiml, ze Doxa o 200USD podrazila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Mi se libi a tristovkove searamblery bych dokazal ponosit. Ale stve me ta dostupnost v USA. S tim nemohli prijit pred rokem, kurna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 A máme tu překvapivě třetího do party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 tie sa mi pacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Mi tam chybi trosku oranzova rucka. Ale chapu, ze predloha je taky nemela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 20. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Mne nedaju spat tie Poseidony https://www.watchpatrol.net/?query=doxa+sub UShttps://www.ebay.com/itm/382680210711 a UKhttp://forums.timezone.com/index.php?goto=7574258&rid=0&t=tree Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Poseidony jsou takový echt letní divery. Tříkila maj zase vintage nádech a díky výšce jsou nositelnější celoročně. Ale je pravda, že ta žlutá je neskutečná a právě díky ní domací souboj ustály právě Divingstary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 20. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 300ky su paradne..najma to sklo.usli mi Divingstart GMT u Nemcov..tak to mam stale v hlave. Ale pravda, ze 300ky univerzalnejsie..aj farebne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 20. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 DivingStar:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se