Přejít na obsah

AndyAaron

Členové_50
  • Příspěvky

    12 970
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    5

AndyAaron naposledy vyhrál 21. července

AndyAaron má nejvíce líbivý obsah

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ja jsem vsude zdejsi...
  • Fanoušek značky
    A neni to jedno? :-)

Návštěvy profilu

18 173 zobrazení profilu

AndyAaron's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

217

Popularita

  1. Vracim se na parkoviste ke svemu autu (stary opraskany focus). Prijizdi stara jednickova oktavka, v ni strejda asi 60-65 let a za nim vzadu na sedadle jeho vrstevnik. Uz stylem jakym parkoval vedle me jsem pochopil, ze to zadnej lumen nebude. Sedam za volant a jeste ladim navigaci v telefonu. Kdyz tu najednou prask! prask! Vterinu jsem tomu nevenoval pozornost, pak jsem se mrkl do zrcatka a vidim, ze strejc vylezajici ze zadniho sedadla mi normalne dverma ale jako natvrdo omlatil bok auta. Pohledem sjedu ridice, ten vypadal nejiste, ale nejak nehnul brvou. Vyskocil z auta a sel se podivat dozadu. Neco tam rozebirali. Sebral jsem se vyrazil za nima. Koukam na auto a rikam “vy jste mi to solidne oklepal!” “To uz tam bylo,” kontroval jeden z nich, otocili se na pate a sli do hajzlu. Jako ani naznak omluvy nebo neco. Zustal jsem s otevrenou hubou jako oparenej. Clovek by si na nich nic nevzal, ale aspon se treba omluvit… Jako ten focus je za 14 let solidne obouchanej, ale krome jednoho skrabance na blatniku a skrabancu na strese od nahazovani “zahradky” jsou to vsechno zaseky od nasich spoluobcanu. Kdyz ho umyju a podivam se proti slunku na oba boky, tak jsou tam podelne dulky jak od kulometu… Podival jsem se na tu oktavku, musim rict, ze na svuj vek zachovale auto. Ondyno jsem tu moralizoval, tak jsem ji nic neprovedl, auto za majitele chuja nemuze…
  2. AndyAaron

    GARMIN Fenix 8

    U tech nejmensich uz nemas jinou moznost. Jen safir a amoled. Ona i stredni verze solar je za stejne prachy. Proste tech 27k je nejlevnejsi moznost, coz je hukot.
  3. AndyAaron

    GARMIN Fenix 8

    Ty pidi jsou za tu stejnou cenu...
  4. AndyAaron

    GARMIN Fenix 8

    Jsem jedinej, komu prijde, ze teda dost ustrelili cenou? Chapu, ze jsou tam nove funkce, ale kdyz jsem kupoval nejmensi 7s, tak jsem za ne par mesicu po predstaveni dal asi 14,590 Kc. Ted se divam na ty nejmensi "nejobycejnejsi" a stoji to uz 27,490 Kc. To mi prijde teda dost velikej skok a i to je jeden z duvodu proc upgrade teda zatim neplanuju. 7s slouzi zatim dva roky bez chyby.
  5. Ja uz jsem se zarekl, ze od Seika nic nechcu a opet jsem to porusil. Ovsem narozdil od poslednich nekolika zkusenosti tady zatim panuje spokojenost. Jako nezda se to, ale je to kus hodinek. Ta nova mensi verze muze byt zajimava. A taky na to, jak jsou nozky tluste je mohli Japoncici obrousit na 20mm a ne 19mm mezi nima… vic me ale nenapada co bych vytknul
  6. Pokud by se ale takto chovali vsichni, tak tu za chvilku mame poulicni bitky a totalni anarchii. Rozflakani zrcatka u BMW taky uz asi nebude za par korun a je to proste vandalismus. Kdyz uz chces davat lekce, tak mu treba vypust (ne propichej) pneu, nebo mu obestav auto spojenyma nakupnima kosikama s nejakou vtipnou hlaskou za steracem. Ujmu mu tim neudelas, ale zrovna nadsenej z toho taky nebude.
  7. [mention=10607]horskjan[/mention] ano, Wolbrook. @špelda66 krasnej predchudce!
  8. Zkousel jsem jak by to vypadalo, kdyby byl cifr strukturovanej
  9. Dneska Graficy v punkerskym stylu [emoji2938]
  10. Jak rika nacelnik: Dolce vita, pitcho vole
×
×
  • Vytvořit...