Přejít na obsah

AndyAaron

Členové_50
  • Příspěvky

    12 630
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ja jsem vsude zdejsi...
  • Fanoušek značky
    A neni to jedno? :-)

Návštěvy profilu

16 059 zobrazení profilu

AndyAaron's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Tak to dobre dopadlo! Tyhle nove lhc se uz v kvarcu nedelaj?
  2. Stejne tak se par idotu bude drzet zuby nehty v levym a proste neuhnou, protoze v dalce na obzoru je kamion, kterej za minutu dozenou a predjedou...
  3. Byl jsem v Nemecku, tak jsem se pri te prilezitosti stavil ve Swatch shopu a rikal si, ze do CR dovezu neco, co tu nemame. Puvodne jsem chtel cerne, ale bohuzel nebyly skladem, tak jsem vzal dle meho nazoru next best thing - bile. Moc pekne zpracovani pouzdra. Nato remen je mekky a pohodlny, mozna jeden z nejlepsich, co jsem mel v ruce. Oproti te hruze na moonswatch je to nebe a dudy. K dispozici je komplet baleni vcetne orazene zarucni karty. Vse tedy v zaruce. Hodinky jsou nenosene, jsou na nich jeste folie. Super je k nim to cestovni pouzdro. K videni Praha, jinak posta. Cena je 11.000 Kc vcetne posty/zasilkovny nebo kafe. I kdyz slovy klasika “neni co fotit”, tak par fotek prihodim.
  4. Afri, ja to pochopil. Ale proc je levy pruh plny? Zakon 361/2000 Sb. o provozu na pozemnich komunikacich a taky prvni vec, co se uci v autoskole: § 11 Směr a způsob jízdy (1) Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, a pokud tomu nebrání zvláštní okolnosti, při pravém okraji vozovky, pokud není stanoveno jinak.
  5. Psal jsem to hned na zacatku: Idioti jsou ti, kteri jedou levym pruhem s tim, ze je pravy pruh volny." Je to hodne individualni, kdazdopadne kdyz kamiony jedou 100 kmh a maji blbe rozestupy treba co 200m od sebe, tak asi bude rozdil, pokud ja jedu 110 kmh, tim padem neni problem se zaradit a pustit dalsi auta za mnou, protoze nez dojedu dalsi kamion, tak me jich spousta predjede. Samozrejme, ze kdyz ja letim 150 kmh a nikoho nezdrzuju, tak je to zase jina story. Ja nejezdim nejak rychle, ale proste levo a stredo proudari me vytaci.
  6. Idioti jsou ti, kteri jedou levym pruhem s tim, ze je pravy pruh volny. Proste predjedu auto a zase se zaradim do praveho. Az dojedu dalsi auto pred sebou, tak se premistim do leveho, predjedu a zase se zaradim. Co je na tom tezkeho? Ti "idioti v pravem pruhu" co predjizdi si kolikrat jen drzi svoji rychlost ve svem pruhu aniz by umyslne predjizdeli/podjizdeli. Akorat dojedou idioty, kteri si zuby nehty drzi levy pruh.
  7. Hop nahoru. Poslete nejake navrhy.
  8. Za svou zdejší "kariéru" jsem nasyslil milion řemenů. Znáte to, koupíte si nové hodinky, nakoupíte k něm 10 řemenů a pak je stejně nosíte jen na jednom. Bedýnka obsahuje 45 řemenů, velikosti pouze 20mm a 22mm. Je to mix guma, canvas, kůže, nato, různé barvy a kombinace. Co stojí za vypíchnutí: Seiko vlnkatá guma 22mm. Uncle Seiko vlnkatá guma ve zkrácené délce (22mm short) (takže vám to nebude čouhat jako lulínkovi): https://unclestraps.com/collections/gl-831-straps/products/the-classic-gl831-rubber-diver-strap-20-22mm Strapcode pvd zulu 20mm: https://www.strapcode.com/collections/zulu-plain-color/products/nato-dzz00-n3q01-a No name 22mm waffle na Seiko divery. 20mm Garmin a ala Garmin gumaky. Ti Samci v igelitovém baleni vedle krabice vlevo jsou příjemné čínské napodobeniny Barton straps. Šedý měl špatnou rychloupínací stěžejku, takže ty jsou vypreparované a dají se tam použít klasické stěžejky (případně v balení stěžejek jsou také rychloupínací). Kvalitní nato strapy z různých zdrojů. Hnědý 20mm bund strap. Přidám pytlík 20mm a 22mm stěžejek. Většina řemenů je nových a nenošených. Případně jsou jen nasazené a vyzkoušené. Když jsem to dával dohromady a počítal, tak celková cena pořízení byla přes 10 tisíc Kč. Moje cenová představa je 6.500 Kč. Zásilkovna nebo pošta v ceně. Osobní předání v Praze a okolí, případně po domluvě možno i Plzeňsko nebo po cestě do Olomouce. Prodej pouze jako celek nebo maximálně po desítkách kusů. Fakt se mi s tím nechce drbat po jednotlivých položkách. Díky za prostor.
  9. Update: Samsung pryc. iP6s mam nekolik zajemcu, na ten uz nepiste. Zbyva DVD a oba iP6.
  10. Ahojte, Mám tu nějaké přebytky starší elektroniky, pro kterou již nemám využití, ale někomu by se mohlo hodit, pro děti nebo starší rodiče, psy, na pokusy apod. DVD přehrávač Philips DVD-S500 Přehrávač plus dálkové ovládání. Vše funguje. Měli jsme ho u staré televize. Pozor, nemá HDMI, pouze scart a zvukové výstupy. K dispozici jen to, co je na fotce. Ideálně osobní předání v Praze a okolí. Cena 300 Kč. Samsung Galaxy A3-6 Manželčin starý telefon. K dispozici v podstate komplet balení včetně nepoužitých sluchátek. Vše “funguje” jak má - je to droid, tak budu rád, když mě toho někdo zbaví. Cena: zdarma plus dopravní náklady. iPhone 6 - 128 GB Moje první jabko, které jsem nafasoval ve státech. Tedy US původ, ale vše samozřejmě funguje i v Evropě. Verze OS 12.5.5. Jedná se o 10 let starý telefon, ale je úplně v pohodě použitelný, nic se neseká, vše funguje na jedničku. Byl vždy nošen v obalu a s ochranným sklíčkem na displeji, ale i tak se mu nevyhnuly oděrky. Kosmeticky je na tom z nabízených iP nejhůř. Je totiž taky lehce ohlej, najděte si "band gate" a pochopíte ale na druhou stranu má novou baterku. K dispozici pouze telefon. Cena: 1000 Kč plus něco na Zásilkovnu nebo poštu. iPhone 6 - 64 GB CZ verze a původ. Verze OS 12.4.9. Asi se to dá ještě aktualizovat, nevím přesně, nestaral jsem se o to. Současná verze OS funguje v pohodě. Opět vše funguje na jedničku, ale je tady “vycákaná” baterka, takže by byla ideální výměna. Byl vždy nošen v obalu a s ochranným sklíčkem na displeji a vizuálně je na tom lépe jak 128 GB verze. Neohlej. K dispozici pouze telefon. Cena: 750 Kč plus něco na Zásilkovnu nebo poštu. iPhone 6s - 128 GB CZ verze a původ. Měl jsem tehdy US verzi, ale někdy v roce 2018 mi tam přestal fungovat gps modul. Tak jsem to servisoval v ČR ofiko zastoupení. Za nějaký příplatek mi to vyměnili za tento úplně nový kus z CZ distribuce. Verze OS 15.7.9. Opět vše funguje na jedničku, ale i tady je baterka zralá na výměnu pro bezproblémový chod. Byl vždy nošen v obalu a s ochranným sklíčkem na displeji a vizuálně cajk. K dispozici pouze telefon a nějaká servisní krabička. Cena: 1500 Kč plus něco na Zásilkovnu nebo poštu. Telefony jsou vyčištěné a odhlášené. Všechny věci k vidění v Praze a okolí. Díky za prostor.
  11. Kurna na Solani si davat pizzu? Pamatuju si, ze tam mivali skvelou kyselicu!
  12. AndyAaron

    Vaše první Rolex

    23.12.2017 - Rolex Explorer 1 ve 39mm, uz s tou delsi minutovou ruckou. Objevily se tu na foru za 120k, zanovni. Vyzvedaval jsem si je v Plzni. Vydrzely mi 2 mesice. Z penez z prodeje jsem poridil dvouradkove tritiove Suby 14060 hned v unoru 2018, jete, bez niceho za 110k nebo tak nejak. Tady z fora. Ty mi vydrzely do cervna tehoz roku a za stejnou cenu jsem je prodaval. V zari 2018 jsem si pk poridil stare Precision 6694 s modrym cifrem. Opet z fora. Asi za 50k. A ty mel dva roky do rijna 2020. Pak se zacalo stavet a zarizovat, takze spousta hodinek to bohuzel odnesla. Mezi nima i Reversa, Inzenyry apod. Kdyz pak vidim ty ceny dnes a hlavne ty tanecky kolem s dostupnosti, tak me to dost vytaci a namlouvam si, ze mi muze byt celej Rolex ukradenej. Ale nekde v zadu to porad cuka, ne ze ne.
×
×
  • Vytvořit...