DarylVanHorne Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Copak je dnes asi za den? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Nestíhám je nosit, tak aspoň tak, když je zase středa a minulou jsem vynechal 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) před 37 minutami, miliusportos napsal: Nestíhám je nosit, tak aspoň tak, když je zase středa a minulou jsem vynechal Jsou super Já je tedy neunosím jen ve středu, ale abych to tu nepolevil jen těma mýma, tak si vždy počkám, než sem hodím foto. Tvoje GMT jsou opravdu povedený kousek, tak bys je měl častěji nejen nosit, ale i fotit Upraveno 18. září uživatelem DarylVanHorne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září V 18. 9. 2024 v 17:21, DarylVanHorne napsal: Jsou super Já je tedy neunosím jen ve středu, ale abych to tu nepolevil jen těma mýma, tak si vždy počkám, než sem hodím foto. Tvoje GMT jsou opravdu povedený kousek, tak bys je měl častěji nejen nosit, ale i fotit Děkuju ale opět jsem tu středu nezvládl, dnešek patřil garminům a druhá půlka dne novejm g-shock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Na oživení.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září ... co je to za knizku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Časopis WATCH IT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Tak to dopadlo dle očekávání - k hodinkám jsme pořídili kočku, protože k nim přece hezky ladí Tak tady foto Mido + mini tygr. 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno pondělí v 09:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno pondělí v 16:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno úterý v 09:07 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno úterý v 17:21 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:21 Kakalá anebo Trumpeta? Odpočítáváme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno včera v 06:53 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 06:53 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se