gathis Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 2 minutami, shaggy napsal: Super! Diky moc. Povinnost je samozřejmě Lindos, Monolithos, Kritinia, Butterfly Waley, a taky Prasonisi. Až z něj pojedete, určitě doporučuji restauraci Penelope v Kattavia. Vládne tomu dědeček s babičkou, hraje řecká hudba, oproti objednávce jsme navíc dostali řecký chléb, tzatziky, grilovanou domácí zeleninu, nanuky, domácí buchtu.... Já se cítil jak v roce 1950-1960, žádný naleštěný hotel, ale pravá řecká vesnice (fotka restaurace je z netu). Jo a dej si řecký talíř 2
shaggy Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Povinnost je samozřejmě Lindos, Monolithos, Kritinia, Butterfly Waley, a taky Prasonisi. Až z něj pojedete, určitě doporučuji restauraci Penelope v Kattavia. Vládne tomu dědeček s babičkou, hraje řecká hudba, oproti objednávce jsme navíc dostali řecký chléb, tzatziky, grilovanou domácí zeleninu, nanuky, domácí buchtu.... Já se cítil jak v roce 1950-1960, žádný naleštěný hotel, ale pravá řecká vesnice (fotka restaurace je z netu). Jo a dej si řecký talíř Sme sa stavili v tej restike a parada. Uzasna rybia misa (co boli vlastne 3 misy) z ktorej sme sa vsetci najedli. Mega velke krevety, super ryba a uzasne jemne kalamare. Plus musle a male rybky.A zena zistila, ze sme pred 12 rokmi sedeli v bistre oproti Dakujem za odporucanie.
gathis Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna (upraveno) před 18 hodinami, shaggy napsal: Sme sa stavili v tej restike a parada. Uzasna rybia misa (co boli vlastne 3 misy) z ktorej sme sa vsetci najedli. Mega velke krevety, super ryba a uzasne jemne kalamare. Plus musle a male rybky. A zena zistila, ze sme pred 12 rokmi sedeli v bistre oproti Dakujem za odporucanie. Super, to mám radost hned bych tam vyrazil znova Upraveno 13. srpna uživatelem gathis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se