Svatoslav Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Souhlasím tu gumu taky měním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 takato modra sa mi k nim lubila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Oproti NY0040 mají mít modrou lumi (vyjma verze se žlutým ciferníkem). Cena není taky nějak závratně vyšší. Hodinky se mi líbí, trochu váhám, bojím se situace, že zjistím, že je potřebuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Ano lumi je modra, akurat lumi bod je zeleny. Cena je fajn, potrebovat ich mozno nebudes, ale ked sa ti pacia tak neni o com. Len ci este niekde su. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Na dutyfree sú čierne. Už dvakrát som ich mal v košíku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 No tak sup sup do toho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 sakra na tom duty by mně vadilo, že je nepošlou i s tím malým aqualungem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Na dutyfree sú čierne. Už dvakrát som ich mal v košíku ...Už nejsou. Sakra pořád si říkám, že ty hodinky bych nechtěl, protože korunka je z NY0054, pouzdro NY0040, ručky z BN0150. Jenže přesně splňují Gestalt teorii a tím pádem stojí za úvahu. I bez aqualungu... Neměl bych je nakonec vzít ;-)' ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Bez aqualungu? To by nebolo ono . Je krásny, váľa sa mi v krabici na polici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Ježíšmarjá, už jsem podlehl a objednal. Odkud jsi je bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Lokálne, obchodík v Thajsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Já na dutyfree. Dal jsem tam 20 babek za poštu,tak snad se ke mně dostanou mimo "péči výpalníků" a nepřijdou v bublinkové obálce. Stříbrný Aqualung mne asi mine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Jak hodnotit lumi? Je jasně modrá? Svítí jasně a dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Lumi je modrá, slovo jasně by som nepoužil. Svieti slabo a krátko . Kto raz okúsil lumibrajt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Slabě a krátce, to nezní povzbudivě. Doufám, že dosáhne aspoň na standart Citizenu.Moje BN0150 svítí celou noc, tzn. od 10 pm do 6 am. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 No, měl jsem SKX a lumi nebylo nic extra. Jsem zvědavý jak bude v reálu Fugu zářit. Jak jsi spokojený s korunkou? Na WUS kolem ní byly trochu "řeči" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Pozri si nightshots, su tam odfotene. Rano lumi cas odcitam, vsimol som si to tento tyzden:) takze nehadzal by som flintu do zita:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Ale áno, trochu to svieti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Z minuleho roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Čekám na ty svoje, snad je GLS doručí tento týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se