Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se musím pochlubit... nema mi to extra kdo pochvalit. Jedná se o Hamilton Khaki Field Auto 38 mm H70455133

Po schvaleni chronomag guru zde jsem si pořidil svoje prvni automaty a jsem nadšen. Moc se mi libi a snad budou slapat spolehlive 907fea3b67f3cd63b591145018828918.jpg2bf26c98f0e47688aacb1506c0ace26e.jpg9f7656ebb8ea73165c40940b27de61a0.jpg978052dfbe6db0407367bda9748ce5ae.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ahoj, gratuluju, s temahle chybu rozhodne neudelas, hodej se jak je ke kosili, tak k triku, sam je mam snad 7 let a porad super!

Odesláno

Jo, proč ne? Jako první automaty dobrý výběr. Taky jsem o nich kdysi uvažoval. Ale s černým natem. Ať dlouho dělají radost!!

Odesláno (upraveno)

Děkuji pánové... můj prvotní plán byl koupit za 12k Prim s miyotou. Děkuji bohu, že jsem si to rozmyslel  :notworthy:

Někde jsem se tu dočetl, že když mají hodinky větší odchylku chodu, tak je dobré je přez noc odkládat na korunku nebo na dýnko. Dokonce se doporučuje je i nechat zastavit a zase natahnout a pak se odchylka zmenší.

Zatím mi dělaji cca + 2-3sek/den... Hodinky odeslal přímo výrobce a byly úplně zabalené a neseřízené (kamenný obchod) takže předpokládám že hodinky jsou v záběhu.

Mám něco extra udělat at je dobře zaběhnu?

děkuji za odpovědi

Upraveno uživatelem wenom
Odesláno (upraveno)

Já bych je teď jenom pravidelně nosil a vyhýbal se s nima hardcore aktivitám, na které by byly vhodnější kvarcky nebo digitálky. No prostě si je tak trochu hýčkal :-)

Upraveno uživatelem Rambo
Odesláno

Pěkný, máš asi zaděláno na luxusní denní odchylku při pravidelném nošení. I bez COSC certifikace :-) A jenom dodatečně, jaký máš obvod ruky v místě hodinek?

Odesláno

Dneska je v + 2,5 vteriny... to znamena 48h +2,5.

Obvod v miste mam cca 16,5cm... no je to pařatek no

Odesláno

Viděl jsem to na jedny fotce a hrozně se mi to libilo. Takovej ?army vintage? celkove mam kuzi rad diky porad drzi cca +2,5sec/den

Odesláno

7dni/+11,5vteriny.... fantazie +1,6.

Nevim proc ale kdyz jsem mel prez noc hodinky odlozene udelali orez noc +1-1,5sec a kdyz zustaly na ruce tak +cca 0,5.... asi je musim mit porad na ruce a pak sekaj latinu

Odesláno

Musíš si vychytat taky odkládací polohu.To je věda pane.Hore dýnkem,na korunku,sklíčkem dolu...

Jo pane,je třeba laborovat.A to nato se mi k nim líbí moc.Palec nahoru. :thumbsup_anim:

Odesláno

Jojo ani nevim proc ale nejak me to bavi to vychytavat. Ani nepotrebuju aby delali +0,1sec/den ale proc se nesnazit a merit si je a vychytat to jn nevypada to spatne ze? Dekuji

• po měsíci...
  • po měsících...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...