mrakodrap Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Díky chronomagu jsem koupil Steinhart Navi B-Uhr. Po pár týdnech nošení musím říci, že jsem z nich nadšen. Dokonce i mé Breitling CSO které jsem nosil do té doby nejčastěji teď nějak polehávají a moc se na ně nedostává. Jak už zde bylo x-krát psáno tak krásně nahlas tikají a moc rád je poslouchám když mám v práci nebo doma klid. Je to prostě relax. No ale k věci. Jak už to bývá tak s jídlem roste chuť a tak se začínám dívat po něčem malinko "lepším". Chtěl bych něco v podobném provedení, ale s centrální vteřinovkou, s Unitasem, proskleným dýnkem a bez značky na ciferníku, velikost 41 - 47 mm. Něco jako je Stowa Airman Original limited, která je nesehnatelná. Máte nějaké tipy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Qvido Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Ahoj, pokud by jsi se v budoucnu těch Steinhartu zbavoval tak mi rovnou napiš, nějak se mi po nich stejská
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se