Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  koblih69 napsal:
No já mu nechtěl kazit radost ... a ty B.M. budou ze stejné ligy....

Nevím jestli někomu nepokazím večer, ale ty Cartiery jsou OK, ověřeno v Carollinu, ale i podle fotky poznáte rv. cca 2002, správně zmačený ciferník, nápis cartier v číslici 10 (X) atd atd... no ale hodinář je kuchnul a prošel čísla a ... OK. Jsou v hrozném stavu (přeleštit, vyčistit, baterka, renovace pásku) ale budou fajn...

Longines Sport wing se nedělaj už snad od 2002, s těma by se nikdo nefejkoval, to je jasný, cena 220 E

Baumy jsou taky pravý, rv. 2000, certifikát hodináře ze servisu BaM Salzburg, potvrzeno. cena 360 E.

Ale jo, je to adrenalin ( a o tom to je :thumbsup_anim: )

Pokud říkáte fejky, musíte mi taky říct proč (znaky ... p.s. ten pásek beru, taky jsem ho nikde neviděl, to ale neznamená že neexistuje, podle vzoru "vašu pi..u jsem neviděl, ale věřím že ji máte :guitar: )

Jinak to bude jenom takový tlachání ... :guitar:

Odesláno
  YPO napsal:
syn dostal na hraní o víkendu také jedny cool hodinky - prý to posílá firma Baker s kytkami a má to i démanty :D

Co s nima budete dělat? :speak_cool: :D :D

Odesláno

Nějak ti nerozumim ...

Jednou sem napíšeš, že se jedná o tvý nákupy "pravejch" hodinek, pak zase, že některý "pravý" nejsou ... :cool02:

Odesláno
  rorda napsal:
Nějak ti nerozumim ...

Jednou sem napíšeš, že se jedná o tvý nákupy "pravejch" hodinek, pak zase, že některý "pravý" nejsou ... :cool02:

Sorry, ale vem to od vrchu...

Přemýšlel jsem o fóru kam bychom mohli dávat svoje tipy na nákup a zkušení členové by mohli poradit, zda se jedná o fejky, či alespoň jaký je riziko. Jak už jsem psal, pokud chcete sbírat, musíte na aukce a to je holt riziko.

Co se mých fotek týče, je to typická ukázka toho co vidíte např. na ebayi a podle toho se musíte rozhodnout jestli do toho jdete nebo ne.

Jo a odpověď typu "to sou jasný fejky" je samozřejmě na hooono :smile_anim: páč nikomu nepomůže a nikdo se nic nenaučí od těch zkušenějších. :wheelchair: Chce to předat si zkušenosti, podle čeho je poznat, co je podezřelý atd...

Jinak samozřejmě mně fejky a fejkaři extrémně se..ou, obzvlášť u vyšších tříd, ale tohle prostě můj způsob boje s nima ... odhalit je a :axehead: :giljotiini:

Typický příklad kde jsem si do poslední chvíle nebyl jistej, jsou ty constellation, ale ukázalo se že jsou to fejky a můžeme se bavit podle čeho jsem se rozhodnul...

Is it klýr? Pokud né rád to ještě rozvedu.

Tak sem budu schválně cpát nějaký tipy a uvidíme co to s náma udělá :withstupid: Btw ty bakkery sou určitě taky pravý :D :D

Odesláno
  rorda napsal:
Nějak ti nerozumim ...

Tak první pokus, něco pro všechny ... áno ... :thumbsup_anim:

post-2907-1210016714.jpg

víc tam vidět není. Teď jsou za 330, zbývá 5 dní, vylezou tak na 900 E. Pořád docela dobrá cena, ne? Pokud tedy jsou pravé :suicide_anim:

Tak, a teď co nám píče prodejce, jistý zeit_geist_er :

cituji:

VERKAUFE ORIGINAL BREITLING MIT BOX UND PAPIERE HERSTELLERGARANTIE BIS DEZEMBER 2009

ABSOLUT NEUWERTIG OHNE KRATZER SIEHE BILDER

DIE UHR WURDE DEZEMBER 2007 BEIM KONZESSIONÄR GEKAUFT

BEI FRAGEN 01726363802

DIE UHR KANN GERN BESICHTIGT WERDEN

DIE BILDER SIND ORIGINALBILDER

zatím toho moc neprodal (13 věcí různého druhu), todle jsou jeho třetí hodinky, možná nekecá, možná je má z thajska. číslo aukce na ebay je itemZ150242404542QQihZ005

Otázka (hypotetická): chci fakt koupit takovýdle Breitlingy, mám do nich jít. A když tak do kolika peněz? :tongue_ss:

Odesláno
  Jana08 napsal:
Zdravím všechny,

omlouvám se, že zakládám nové vlákno, ale nemám čas dohledávat v předchozích diskuzích.

Předpokládám, že se veřejně ztrapním, když se zeptám, zda váš názor na luxusní hodinky za zlomek ceny na Aukru je jiný než negativní? Sháním dárek ke kulatám narozeninám a ráda bych oslnila něčím extra, ovšem ne zrovna extra plagiátem. Zárověň však mé finanční možnosti nesahají dál něž k pár tisícům...

Poraďte prosím, když prodejce píše, že autenticita zboží byla ověřena Aukrem, dá se na to spolehnout? Jak takové ověření probíhá (pokud je to tedy vůbec pravda). Jak prodejci příjdou k luxusním hodinkám, u kterých uvádí desetitisícové doporučené maloobchodní ceny a přitom je prodá za pár tisíc? To jsou výprodeje z loňských serií? falsifikáty? kradené? nebo jak vlastně? Prodejce má jen 9 hodnocení, všechny kladné, pravda a některé od uživatelů se spoustou hodnocení, ale stejně...

Pokud budete mít někdo zkušený chuť a čas, napište prosím, radu potřebuji. Jedná se o hodinky Rousseau. DÍKY :helpsmilie:

Ahoj Jano,

věc je trošku složitější, kolegové to vzali trošku šmahem a rychle, ale asi pořádně nečetli zadání. Co jsem já zjistil:

Aukro docela tvrdě zasahuje proti plagiátům renomovaných značek, často aukce zakáže ještě před koncemto ale neznamená, že není možné narazit na plagiát, napoví cena, prodejce, doklady apod...hodinky Rosseau o kterých píšeš vypadají moc hezky a nejspíše budou i "pravé" ale problém je v tom, že značka rousseau není "luxusní" značkou hodinek, bojím se že není "značkou" vůbec.což neznamená, že z nich dotyčný nebude mít velikou radost (alespoň po nějaký čas)Luxusní značky jsou ve velké většině vyrobeny ve švýcarsku a dají si za to zaplatit. Otázka je, co to znamená luxus, pro někoho je luxusem i teplý párek v rohlíku.

Suma sumárum ... pokud si vybereš kvalitní švýcarskou značku (v čechách = luxus) i na aukru můžeš nakoupit velmi dobře. Pokud máš, jak říkáš "pár tisíc" zkus pro začátek tzv. značky Zodiac, Tissot, Certina, Rotary, Hamilton, Mido apod... vše je do jisté míry kvalitní zboží a dá se pořídit za "pár tisíc" Viděl jsem na aukru hodinky Wenger, které si jistě budeš moci dovolit a kvalitou ani designem neurazí.

Pokud se budeš chtít zorientovat co je to značka, luxusní značka atd... podívej se na německý seznam kategorií na ebay, tam je to myslím docela názorné

http://schmuck.ebay.de/_W0QQ_trksidZm37

Maart

Odesláno

Aukro docela tvrdě zasahuje proti plagiátům renomovaných značek, často aukce zakáže ještě před koncem ???

... leda když se to tady objeví v rubrice "Aukro pro zasmání" tak to pak někdo smaže, nebo když si někdo stěžuje přímo, ale jinak na to kašlou a může u toho být napsáno originál nebo replika je to jedno...

http://www.aukro.cz/item357740078_hodinky_omega.html

http://www.aukro.cz/item359299662_original...or_bentley.html

... tyhle jsem hledal asi tak 20 vteřin ...

Odesláno
  koblih69 napsal:
Aukro docela tvrdě zasahuje proti plagiátům renomovaných značek, často aukce zakáže ještě před koncem ???

... leda když se to tady objeví v rubrice "Aukro pro zasmání" tak to pak někdo smaže, nebo když si někdo stěžuje přímo, ale jinak na to kašlou a může u toho být napsáno originál nebo replika je to jedno...

No tak to je fakt síla :thumbsup_anim: ale borec jasně píše ... finanční tíseň :crying_anim:

Ale o tomhle asi nemusíme diskutovat, že? Jenom se mrknu jestli si je někdo fakt koupí.... :thumbsup_anim:

Jinak aukro - jasně že jim jde o byznys a stahujou jen když to někdo napráská, ale aspoň to.... :withstupid:

Odesláno
  koblih69 napsal:

:gun_bandana: a jsme zase u toho, frajer s omegama alespoň napíše "zdařilá replika" :sick01: , ale ministr do toho jde naplno - originál Breitling for Bentley s navitimerama za 30 USD :axehead:

No pokud si je někdo koupí, tak mu je fakt přeju :bangin:

nevíte kterej ministr je z ústí? :crutch: :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...