PigyCZ Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 no, tentokrá jsem opravdu zvědav na vaše reakce kolegové tady jsem ještě našel video , abych pochopil jak fungují . . . . marně "video"
Vit Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 no, tentokrá jsem opravdu zvědav na vaše reakce kolegové tady jsem ještě našel video , abych pochopil jak fungují . . . . marně Velmi nezvyklé, kolegové, kteří si nebudou brát servítky je možná dokonce označí za abstraktní.Odečítání času jsem nezkoumal.
Návštěvník RaGe Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 Že by 8:17 ? Něco podobného jsem dával tady
farářskej Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 No co, no... prostě Urwerk, no Baumgartner je šílenec - pokud tě rozhodilo tohle, tak doporučuju pohled na Opus, to nerozchodíš vůbec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xlaque Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 Mne sa Urwerky pačia,toto je naozajstna buducnosť,nie len high-end materialy,ako všetky tie Hubloty a Defy.
grippo Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 Jako rarita super, ale jako hodinky ani náhodou. Jsem asi moc konzervativní. Jinak podle mě taky ukazují 8:17.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se