orol Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Přeleštil jsem ručky.Jsou ocelové.Byly něčím potažené (nikl?).Teď je to holé "železo".Modřit nemíním. Čím bych to měl nalakovat, aby to nekorodovalo? Případně jiná konzervace? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Můžeš udělat hokuspokus:https://avtechnic.cz/chemicke-pripravky-pro-elektroniku/2497-pasta-teplovodiva-extrem.html A v lepších zlatnictvích provádějí různá pokovování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Tak k hokusu pokusu se odhodlávám, Niklík mám připravený v dílně.Ale to budu muset zkusit na něčem jiném. Mám aktuálně dvě možnosti - šelak, nebo akrylový lak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 V tom případě hurá na pokusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se