Dal Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Zdravíčko, nenašel jsem zde vlákno o značce NIDOR, pokud jsem hledal špatně tak se omlouvám a toto prosím smazat. Nicméně, vložím foto svých NIDORů s otázkou, jestli o nich někdo neví něco bližšího. Já vím pouze to, že byly koupeny vcca 30. letech v Bohumíně, a mají 15 kamenový stroj. Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem Dal
Rodkopf Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 V 2. 12. 2018 v 13:23, Dal napsal: Zdravíčko, nenašel jsem zde vlákno o značce NIDOR, pokud jsem hledal špatně tak se omlouvám a toto prosím smazat. Nicméně, vložím foto svých NIDORů s otázkou, jestli o nich někdo neví něco bližšího. Já vím pouze to, že byly koupeny vcca 30. letech v Bohumíně, a mají 15 kamenový stroj. Moc hezky letecky kousek! Jak vis, ze byly koupeny v Bohumine? Je k tomu treba doklad?
Dal Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Koupil je tam zesnulý příslušník rodiny za svou první výplatu, tedy věřím této informaci, leč je pouze ústně tradována. Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem Dal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se