orlando1 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Myslím, že to je původní pouzdro - to šrafované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Myslím, že to je původní pouzdro - to šrafované. Tak se omlouvám, mně se původně zdálo lesklé a hladké, teď jsem se podíval důkladně a máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Tak se omlouvám, mně se původně zdálo lesklé a hladké, teď jsem se podíval důkladně a máš pravdu. Je to spravne brousene pouzdro a cerveny armovak, jsem rad ze jsem tuto "mini" sbirku PSII-I dal dohromady pac je to pro me takovy maly symbol a tenkrat sehnat vodotesne hodinky byla honka oni totiz ani na kramech moc nebyly k sehnani. Humberta uz me neberou pac to podle meho nazoru byl vyplod tehdejsich omezenych moznosti a vylozene jsem z nich tehdy byl zklamany protoze nesvitily a to byla pro me jedna z podminek pro tehdejsi "divers" dodinky. Tusim ze se ani pri renovacich Elton nevraci k cifernikum humberto a dava ty PSII-I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Je to spravne brousene pouzdro a cerveny armovak, jsem rad ze jsem tuto "mini" sbirku PSII-I dal dohromady pac je to pro me takovy maly symbol a tenkrat sehnat vodotesne hodinky byla honka oni totiz ani na kramech moc nebyly k sehnani. Humberta uz me neberou pac to podle meho nazoru byl vyplod tehdejsich omezenych moznosti a vylozene jsem z nich tehdy byl zklamany protoze nesvitily a to byla pro me jedna z podminek pro tehdejsi "divers" dodinky. Tusim ze se ani pri renovacich Elton nevraci k cifernikum humberto a dava ty PSII-I. Ciferník ti dají dle tvého požadavku a navíc ti dneska udělají i humberta svítící - pozdě, ale přece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Omlouvám se za kvalitu fotky, foceno mobilem. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Pekny ctyrlistek:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Omlouvám se za kvalitu fotky, foceno mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 (upraveno) Já se s dovolením taky pochlubím - chybějí tam modrý Igeny, které jsou t.č. na ozdravným pobytu v Novým Městě.... tak jsem to volný místo zaplnil Diplomatama, doufám, že to nevadí Upraveno 22. prosince 2010 uživatelem hirsch 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 Já se s dovolením taky pochlubím - chybějí tam modrý Igeny, které jsou t.č. na ozdravným pobytu v Novým Městě.... tak jsem to volný místo zaplnil Diplomatama, doufám, že to nevadí Hezký - Jen houšť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 Já se s dovolením taky pochlubím - chybějí tam modrý Igeny, které jsou t.č. na ozdravným pobytu v Novým Městě.... tak jsem to volný místo zaplnil Diplomatama, doufám, že to nevadí Blednu závistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 (upraveno) Super hodinkovnice, mimo jiné... Upraveno 22. prosince 2010 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 Super hodinkovnice, mimo jiné... Díky, mimochodem, hodinkovnice koupena ZDE na Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se