MarekSTI Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Po neprijemnem pokusu o koupi zanovnich jsem nakonec zvolil jistotu u Dusaka.
petr_cha Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 (upraveno) Na to, ze to je chlubící vlakno, tak jsi docela strucny .. - ten blby pokus byl tady na fóru? - proc jsi si vybral BP? - nejaka fotka na ruce? - ty fotky vzadu jsou Bally? Porovnani? Atd.. :-) Upraveno 16. února 2019 uživatelem petr_cha
MarekSTI Odesláno 16. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2019 (upraveno) Tak omlouvam se za strucnost.1) nebylo to na foru, tady jsem jen dostal pres SZ dobre rady a nabidnutou pomoc. Toho si moc vazim. Nechci zatim vice sirit, mozna ani do budoucna nebudu protoze uz nemam v ruce dukazy.2)BP pro me nejkrasnejsi hodinky a s modrym cifernikem Le petit prince. Jine uz jsem pak nechtel.3) fotku prikladam4) jsou to Montblanc timewalkerM. Upraveno 16. února 2019 uživatelem MarekSTI
sashator Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 (upraveno) Nejsou to Montblancy? Edit- tak jsem to nestihl jinak BP byly moje vysneny, kdyz jsem se tady registroval, ale kvuli velikosti jsem z nich vyrostl. Libi se mi ale porad. Tak at slouzej Upraveno 16. února 2019 uživatelem sashator
petr_cha Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 (upraveno) To je takova decentni modra.. kdybych o ni nevěděl, tak si ji na prvni pohled z te fotky ani neuvědomím.. pasuje to k takovému vaznemu nadechu techto hodinek.. bude hezky sledovat ten cifr v ruznem světle.. vyborne je to zkosene datumove okénko... big pilot je 46 mm? Na to uz bych bohuzel nemel ruku.. jedine klasika, přes rukav bundy.. :-) at tikaj.. Upraveno 16. února 2019 uživatelem petr_cha
MarekSTI Odesláno 16. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Tu modrou jsem nezvladnul zachytit ale je prijemna. Na ruce sedi dobre nemam zadny problem s tlacenim nebo tak. S bundou jsi me dostal :-D diky.M.
Rodkopf Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Krasne hodinky, at slouzi! Postni vice fotek
Kid_A Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Tohle je esence leteckych hodinek. Esence IWC. Z Schaffhausenu moc lepsiho nejde dostat. Latka je nastavena vysoko:)))
NAO Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Gratuluji k nádherným hodinkám. Takto si jednou představuji své definitivní.
M-72 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Marku gratuluji, parádní hodinky. (nosím hodinky na pravé, tak by mi ani ta korunka nevadila )
ZJ Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Super,gratuluji,ta modrá je fakt úžasná,taky jsem šel na jistotu,ale do Brna a přibral k nim pro ženu modré XVIII
Kmotr Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 No yo...jistota je jistota...paradni stroje...a skvělá volba
Jsilver Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2019 Gratuluji, tak po nich po ocku pokukuji. Skvela volba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se