LovecK Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 ...pravdu mas....zdejsi "lovec Pampalini" v tom samozrejme vidi svy plechovy kola na svym trakari zn. Subaru :-)Já to čekal, takže jsem připravenej! Seš čitelnej jak včerejší Rudý právo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 (upraveno) Tyhle debaty na chronomag ale nepatri!!! Upraveno 27. února 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Já v tom zase vidim fight robota z Big Hero 6, vlastně ani nevim proč ...každopádně povedený skeletony, celá tahle řada je skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 27. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 ...dobre - dobre...zpatky k tematu :-) Tyhle debaty na chronomag ale nepatri!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Prosím ťa, nadpis ZENITH na ciferníku je natisknutý, alebo má mierne vystupujúci reliéfny tvar? Z fotiek si myslím, že tisk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 To se Zenithu povedlo. Musím uznat, že se mi líbí asi víc než ty neskeletonovaný.Moc se v tom nevyznám, ale to není nějaká limitka, to je "běžná" produkce? To protože mám dojem, že se je Pampalini snaží ulovit/vymámit. Nevím, proč si je normálně nezajde koupit do obchodu? srry lovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 29. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 neco malo...ta guma je neskutecna: nizka, odvetrava, nic nevazi, poddajna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 No ale tah je tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Zkousel sem voboje, pravda, jen asi deset minut, ale ta guma u me vitezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Prosim Ta aka je ta spona co sa komfortu tyka? Ja zvazujem Defy 21 u ktorych je spona rovnaka a na watchuseek foru dost na nu nadavaju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 30. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 nemam nejmensi vytku. lehka, vleze pod kosili, o nic nedrhne, nikde netlaci. jak jsem uz i psal tim ze je nytek ve dvou dirkach, tak vse pevne drzi a ocenuju, ze vlastne couha jen tenky pruh s hvezdou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 nemam nejmensi vytku. lehka, vleze pod kosili, o nic nedrhne, nikde netlaci. jak jsem uz i psal tim ze je nytek ve dvou dirkach, tak vse pevne drzi a ocenuju, ze vlastne couha jen tenky pruh s hvezdou :-)diky tak neviem z coho im tam v usa klepe na majak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se