Přejít na obsah

Dzos

Členové_50
  • Příspěvky

    2 610
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Olomouc
  • Fanoušek značky
    nějaké by byly ...
    O,H,L

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dzos's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

10

Popularita

  1. Nemá smysl brečet. Výkon bojovný, škoda těch chyb před 2. a 4.golem. I když u toho posledního to bylo asi ledem. Nicméně góly v přesilovkách bychom dostávat nemeli. Ale Pasta se do čtvrtfinále líp aklimatizuje. Dnes bylo vidět, že moc chce a ke konci už měl min sil. Na 90% to vidím na USA. Za mě možná lepší než Němci. Pokud chtějí medaili, musí stejně dát každého.
  2. Sehnat se dá i ten původní, je třeba být trpělivý. Na ebayi sem tam chodí. Nový přírůstek. Dlouho jsem se kolem třístovek motal, tak konečně jsem jedny ulovil. Budou potřeba drobnou údržbu, pohrát si s koncovkama, aby lépe seděly.
  3. Naše Kara. Nalezenec, jako kotě se zjevila u tchána na zahradě. Bydlí na samotě u silnice, tak ji tam musel někdo vyhodit z auta. Vzali jsme si ji domu do města, máme ji už šestý rok. Bydlí v garáži, přes den chodí ven a je spokojená. Ráda loví, bohužel všechno. Nejvíc teda myši. Zachráněné ještěrky už ani nepočítám, taky jsem vyhazoval mrtvé potkany, polního křečka i krtka. Teď už shodila zimní srst, ale měla velký límec kolem krku jako lev. To tak má na zimu vždycky. Jinak má kratší ale silné nohy a tlapky. Netušíme, jestli je kříženec a čeho. Ale to nám nevadí.
  4. Výborné detaily, rád je někdy uvidím naživo. To je real foto nebo render? Mě to přijde jako render.
  5. Krásný kousek. Vypadají jako nové.
  6. Tak tyto Omegy mi ještě unikají. Už mám ale počíháno. Minulý týden jsme mělo v OL. sraz, tak postnu jednu ze setkání black/white.
  7. Dzos

    Sraz Chronomagu - Olomouc

    Taky díky za setkání s příjemný pokec. Ten prostor byl fakt na tolik lidí malý. Tak jsem nestihl si nejen pokecat, ale s některými se ani seznámit. Nebylo jednoduché se probojovat na opačný konec stolu. Moc jsem nefotil, tak jenom přidám toto
  8. Dzos

    Sraz Chronomagu - Olomouc

    Já taky dorazím, ale tak kolem 7.
  9. Nový trend gastronomie: "kuře á la losos"
  10. Tak nevím, jestli to patří do humoru nebo žumpy. Jenomže na humor je to bohužel moc reálný. Ten člověk je už úplně mimo. Btw., by mě zajímalo, jak asi taková kontrola probíhá. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-ano-agrofert-kompro-vodnanske-kure-rizek-v-kalhotkach.A240320_161255_domaci_sdlk
  11. Jo, astronauti, to byli borci. Čest jeho památce. Na té fotce vidím správně full goldy?
  12. Jsem myslel, že pro práci v novinách je nutné znát základní pravidla českého pravopisu. To si tam toho nikdo nevšiml?
  13. A nejhorší je, že se nikdo z jeho sekty ani na moment nepozastavil nad formou - příkazem, ani nad obsahem. O vyjadřování páně předsedy nemá smysl se už vůbec vyjadřovat. Sám je zm.d, tak mu to asi ani nepřijde nepřípustné.
×
×
  • Vytvořit...