sibirnaya Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 tyhle hodinky me berou, pripominaj mi moje oblibeny datejusty. hrozne se mi libej ty kudrlinky na rucickach. a na tom flexu sou fakt sexy
JMK Odesláno 11. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Hehe dík chlapi. Jo tyhle tahy jsou fajn a pohodlný. Taky se mi líbí ten font a to cukroví na ručkách.Snažej se držet svýho specifickýho vzhledu.
JMK Odesláno 11. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Já jsem si jistý že to byla slova obdivu. A pokud ne tak jsem si jistý že tyhle hodinky jsou tak super, že ani kdyby mi ministr hodinek ze Švícarska poslal oficiálně dopis, že ty hodinky jsou na prd tak je mi to fuk:-)
YPO Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Švícarskej ministr skrz hodinky by mi byl dost podezřelej ..... jinak ty hodinky jsou gůt .... ten náramek už moc ne, ale když se ti to líbí tak proč ne
JMK Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Nato správné barvy taky jde. I když spíš tak na hory nebo lyže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se