Snow Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Odesláno 25. května 2008 Zatím jsem neměl potřebu vyjadřovat se k produkci Alpha ačkoliv by se nějaké výhrady našly. Dnes jsem při pátrání po různých modelech JLC našel tuhle příšernost. Doposud mi bylo jedno, že se nějaký model od tohoto čínského výrobce podobá třeba Rolexům Daytona nebo Submariner, ztvárnění těchto jmenovaných hodinek mi nepříjde, odborníci přimhuřte oko nejsem žádný designer, zase až tak originální jako tak typické pojetí hodinek JLC, po dnešku považuji Alphu za výrobce fake .
spiderer Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Odesláno 25. května 2008 Tohle tu uz probehlo mnohokrat, cistokrevny vyrobce faku to neni, ale je to vyrobce jehoz hodinky by mnoho mistnich clenu nenosilo protoze jim chybi nejaky napad - je to stejne u bondovek (ktere mi prijde ze celkem svuj nezamenitelny design maji), ruznych Dayton, pilotek a ja nevim ceho, proste udelaji designove co nejpodobnejsi model, prsknou na to logo Alpha a je vymalovano Na to ze je to Omega, JLC nebo cokoliv jinyho si to hraje do doby kdy dojde ke zkoumani znacky, kterou na ty hodinky nedavaji a to je odlisuje od cistokrevnych faku. Me Alphy nic nerikaji, protoze nic zajimavyho nenabizeji (zatim), ale nebudou me zajimat ani v pripade ze neco zajimavyho nabidnou, protoze to uz pro me je znacka, ktera cinou a chybejici invenci primo prekypuje..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se