petanprim Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Zdravím,doufám že v pohodě že jsem založil nové téma,dnes jsem mněl velký štěstí a na blešáku jsem koupil Seiko Pogue,jsou funkční,bouhžel chybí korunka a jeden čudlík,sklíčko je poškrábané,ale ciferník i luneta jsou v krásném stavu,chtěl bych si je určitě nechat,vypadají i tak super a i díky historii toho modelu je potřebuji dát do pěkného stavu a nosit je o svátcích a dělat si tím radost,nevím kde se mám odrazit,který hodinář si stím poradí(našel jsem recenze na Tondach-hodinářství z Liberce,moc rád bych asi to tam skusil,ale dočetl jsem se že nebere momentálně žádné nové zakázky,nebo jestli se vyplatí počkat)zatím jsem se neskusil spojit,předem děkuji za rady a poznatky
villain83 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Tondach jsou stresni tasky, ne? Pan hodinar z Liberce je Tonda Kodytek, tady ma nick tondako. A jsou to moc pekny hodinky.
petanprim Odesláno 23. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2019 V 23. 3. 2019 v 17:37, villain83 napsal: Tondach jsou stresni tasky, ne? Pan hodinar z Liberce je Tonda Kodytek, tady ma nick tondako. A jsou to moc pekny hodinky.Omlouvám se za střešní tašky trochu jsem to poplet,ale děkuji za usmněrnění
saboter Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Napis mu cez forum ci uz berie zakazky. Na Pogue ma know-how aj diely.
petanprim Odesláno 25. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2019 Tak super,děkuji za tip,hodinky jsou už poslané na opravu k T.Kodytek do Liberce,že je dá do pořádku,budu se těšit(scháním na Seiko Pogue Originální tah,za každý tip moc dík) dík za prostor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se