japa Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 vyzerajú síce svojsky ale technika je zaujímavá: minútová repetícia s "cathedral gongs", večný kalendár s indikáciou dátumu, dňa v týždni, mesiaca, fázy mesiaca a cyklu prestupného roku, pričom dátum, deň v týždni a mesiac sa zobrazujú pomocou štyroch valčekov s priemerom 7mm, dizajn v štýle art deco inšpirovaný Egyptom (indexy v tvare pyramíd,...) - preto aj pomenovanie po faraónovi z 25 dynastie ? Shabaka. zdroj
xlaque Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 Hmm,Art deco aj Egypt su kecy,ale strašne sa mi pači taketo originalne poňatie mechaniky.
cigi Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Odesláno 2. června 2008 dost dobrý ! Těžko říct, kolik je zrovna hodin , ale jinak hustý. bravo.
weiview Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Odesláno 2. června 2008 Odkud pak ten kalibr asi pánové objednávají?
spiderer Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Odesláno 2. června 2008 Je to dost dobry, takovej silne futuristickej stroj, ktery bych na zapesti rozhodne snesl! Libi se mi to, je to nekonvencni, neni to nudny, je to sice trosku studeny, ale to asi neni uplne na skodu,l jediny co mi trosku vadi je to jedno zlaty tlacitko
boo-beek Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 spiderer napsal: Je to dost dobry, takovej silne futuristickej stroj, ktery bych na zapesti rozhodne snesl! Libi se mi to, je to nekonvencni, neni to nudny, je to sice trosku studeny, ale to asi neni uplne na skodu,l jediny co mi trosku vadi je to jedno zlaty tlacitko Praveze to zlaty tlacitko tam je uplne super, me by spis stvaly ty pyramidky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se