Přejít na obsah

Pomoc s výberom....

mihr

Doporučené příspěvky

Čaute Ludia! Už som sem dlhší čas nepísal,ale momentálne by som potreboval trosku pomoct.Teraz vlastním Omegy,ale

uz velmi dlho sa mi pacia Longinesky a preto by som si ich rad casom zakupil do zbierky... Nemien teraz moc "utracat" za

hodinky,pretoze predsa len pred nedavnom som utratil dost za moje terajsie...Chcem Longinesky tak do 20 tis. a nemusia to

byt automaty.Velmi sa mi napríkla paci model z Lungo Mare kolekcie,lenze tu som uz na ich webe nenasiel (koniec vyroby??)...

Co som sa ale chcel spytat je skor to,kde by som zohnal (najlepsie v Brne) za rozumné peniaze? Alebo,kedze je teraz taky nizky kurz,

rozmyslal som nad ich kupou z USA,len sa bojím niekolkych vecí....a to hlavne Dopravy a pravosti...takze by som rad poznal vase nazory

a skusenosti... A neviete o nejakych "prevernych" americkych shopoch ?

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ovšem lze je sehnat na ebayi, prodejce authenticwatches.

Podotýkám, že kousky na ebayi jsou nové, nic Ti nebrání pořídit si je...

Ač mi do toho v podstatě nic není a nezajímá mě to dovolil bych si před doporučováním autenticwatches nejprve řádně přečíst vlákno grgy pitiče a jako trpké zkušenosti právě s tímto prodejcem a shodou okolností nešťasným nákupem Longines, eventuálně přečíst si další nehezké příhody s autenticwatches na zahraničních webech, ber to jako přátelské upozornění !

Odkaz ke komentáři

Jasné,dík. A nejaký iný preverený web..?

Přečti si prosím pozorně onen thread tuším, že web byl jmenován rordou, pokud to nebylo v tom vlákně zadej si do vyhledávače autenticwatch nebo si prohlédni rordovy příspěvky, dělá se to tak, že si najdeš člena a zadáš si členovy příspěvky .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...