bobika Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Hezky den preji vsem Panove, potreboval bych poradit ohledne hodinek pro pritelkyni. Rad bych vybral tentokrat neco "vetsiho", mysleno drazsiho, mam k tomu jiste duvody a ma draha zatim netusi ... Mam na mysli neco typove a vzhledove blizkeho Cartier Santos - http://www.chronomaster.co.uk/B99_Cartier_santos_1.JPG ale treba se najdou i lepsi/hezci, proto bych potreboval par dalsich, abych se mohl rozhodnout. Specifikace jsou nasledujici : - zadne drahe kameny a podobne kycovite pitomosti - ocel nebo bile zlato - kovovy tah [ ocel nebo bile zlato ] - cifernik barvy cerne, nebo bile :] - nemohu se rozhodnout - velikost rekneme do 40 mm - quarz bohuzel na prvnim miste, ale jsem si jist, pokud budou opravdu hezke, ze mechaniky prijme bez vetsich problemu - cena rekneme do 50.000,- Kc mozna malicko vyse Ja bych s tim tady neotravoval, ale jsem ted mimo republiku a bohuzel nemam mnoho casu prozkoumat internet a dalsi moznosti sam. Pokud si nekteri najdete cas a naladu a postnete mi tady par tipu, budu Vam neskonale vdecen. Doplnuji, ze jednoznacne preferuji zbozi z kamenneho obchodu, takze pokud bude prilozen i konkretni obchod v CR, kde lze hodinky shlednout a zakoupit, bude to primo skvele. Velice dekuji a preji hezky vikend bob
xlaque Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Osobne poznam jednu osemnastku,ktora nosi toto,ale podla kriterii by sa skor hodila tato verzia. Pokial teda chce naozaj niečo damske
Andreas.ks Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Omegám se to asi nevyrovná ale co třeba Mühle Teutonia Damen... poměrně jednoduché, na kovu, velikost 34mm.. Pak mě ještě napadl UN Lady Diver, ale ten dělají jenom na kaučuku...
Snow Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) Kdych to potřeboval ani bych se chvilku nerozpakoval a koupil tyhle krásné hodinky Jakobovy maminky OMEGA , pro snadnou orientaci jedná se o poslední příspěvek na té stránce, na dalších jsou doplňující fotorafie, hezčí hodinky jsem už dávno neviděl . Edit : tah by se dal určitě vyřešit . Upraveno 7. června 2008 uživatelem thesis
bobika Odesláno 7. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) Dekuji panove za Vase tipy. Ano, ty Omegy se mi libi, ovsem nevim, jak jsou na tom s cenou [u nas], taky ty Mühle jsou moc hezke a navic automaty. V tomto pripade vsak, s prominutim, prilis levne. Tedy, vazne bych rad nasel neco kolem /a treba mirne vyse/ 50.000,- Kc. Ne, neni to snaha o nejake pozlatko, ale rad bych timto typem sperku vyjadril alespon malicko, jak moc tu svou lady mam rad a jak si ji vazim. A jeste jedna malickost. Po kratkem vnitrnim boji jsem se rozhodl o podstatnou modifikaci jednoho z pozadavku, a tak bych poprosil pouze o tipy na MECHANICKE damske hodinky. Ma draha nosi napr. Tissot Nicky Hayden MotoGP LI, ale tyhle bych prosil ciste damske a ano, ja to rad risknu, mechanicke. Jeji prvni a treba ne posledni ;] Diky, bob EDIT : Pro Thesis. Ty jsou skvele a opet ma oblibena znacka k tomu, ale bohuzel, pro "muj ucel" prilis sportovni. Mozna priste. Presto Dekuji. Upraveno 7. června 2008 uživatelem bobika
railmaster Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Muhle sú cenovo nižšie, cca 1000 Eur, ale rozhodne sú designovo čistejšie. Nosím Omegy aj Muhle Teutoniu BD, a nezdá sa mi, že by Teutonia robila lacnejší dojem, skôr naopak. Cena nie vždy rozhoduje, skôr by si mal nechať výber na priateľku a potom to uhradiť. Inak sa môže stať, že si začne požičiavať z tvojich hodiniek podobne, ako dcéra z mojej zbierky. Okrem iného, Santos je dobrý výber.
utrejch Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 A co jlc? http://www.watchclick.com/bigimages/260-880-082.jpg http://www.theoldwatchshop.com/miscpics/Dscn3323.jpg Snad by se do ctyr tisic dolaru mohli vejit ...
japa Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) a čo tak nemeckú nadčasovú nádheru Nomos Tetra? v ČR ich síce v kameňáku nekúpiš a sú bez ťahu - ponúkajú však krásny dizajn a zaujímavú techniku Upraveno 7. června 2008 uživatelem japa
xlaque Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 A co jlc? http://www.watchclick.com/bigimages/260-880-082.jpg http://www.theoldwatchshop.com/miscpics/Dscn3323.jpg Snad by se do ctyr tisic dolaru mohli vejit ... Reverso by som riešil,až ked bude priateľka pani Su totiž priliš konzervativne podla mna.
Andreas.ks Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Cartier Santos Concord Saratoga: Sportovnější Breitling (barvy ciferníku jsou různé: Nebo ještě "těžší kalibr":
NIGHTinGALE Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 (upraveno) Uvažuji, že bych ženě koupil koncem roku Perrelet. Krásně zpracované hodinky a určitě v ČR nepotká jinou se stejnými na ruce. A i kdyby snad ano, rozhodně ne tak často, jako s Omegami či Longineskami. http://www.perrelet.com/womens_collection..../5-0-147-5-2-1/ http://www.perrelet.com/womens_collection....1/0-0-23-0-0-0/ Na lincích je vždy celá modelová řada plus přikládám obrázky na tahu. Jestli už se prodávájí v ČR, to netuším, ale jeden člen Chronomagu začal pro Perrelet pracovat. Upraveno 8. června 2008 uživatelem NIGHTinGALE
bobika Odesláno 8. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Hezkou nedeli a dobrou chut, pokud prave obedvate Tak jsem si prohledl obrazky, nakouknul na nejake stranky a je mi jasne, ze jsem do "toho" asi nemel vubec slapnout Bude to tezke. Mozna, ze dam na radu railmastera, necham vybrat a pak to jen zaplatim. Chci prekvapit kompletne, ale tohle je pruser, tolik krasnych hodinek, zacinam dokonce malicko slevovat i na te ciste elegantni vizazi ... no fakt nevim. Panove dekuji Vam vsem za Vas cas, pokud sem jeste neco nasypete, jste vitani, protoze tohle mi tutove sezere jeste spoustu casu, ktery vlastne ani nemam. Ale co bych pro ni neudelal. Jeste jedna vec, k tomu co psal xlaque. Jsme spolu devet let a zatim neuvazujeme o zmene, zatim nepotrebujeme ten papir, ktery stvrdi ten fakt, ze se mame radi Takze vsechny hodinky jsou zde vitany, bez ohledu na miru ci snad premiru elegance. Dekuji bob
rorda Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Za mě Zenith, ale to už je zas cenově o kousek výš ...
spiderer Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Uvažuji, že bych ženě koupil koncem roku Perrelet. Krásně zpracované hodinky a určitě v ČR nepotká jinou se stejnými na ruce. A i kdyby snad ano, rozhodně ne tak často, jako s Omegami či Longineskami. Na lincích je vždy celá modelová řada plus přikládám obrázky na tahu. Jestli už se prodávájí v ČR, to netuším, ale jeden člen Chronomagu začal pro Perrelet pracovat. Ac jsem zatim pro pritelkyni o mechanikach neuvazoval tak ta kolekce Perrelet se mi zamlouva velice, zatim je to pro me asi nejlepsi napad, ktery tu padnul Ty s moonphase jsou naprosto dokonaly!
Z. Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Ty Perrelet jsou fakt moc pěkný. A stojí za to shlédnout i jejich pánskou kolekci. Konečně zase nějaké vysoce elegantní ale přitom neotřelé designy. Obzvláště mě nadchly Double Rotor nebo Big Date...
B.F.G. Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 (upraveno) Ac jsem zatim pro pritelkyni o mechanikach neuvazoval tak ta kolekce Perrelet se mi zamlouva velice, zatim je to pro me asi nejlepsi napad, ktery tu padnul Ty s moonphase jsou naprosto dokonaly! Tak to je pravda, Perrelet Big Size Central Lunar Phase jsou to nejhezčí, co se tu objevilo. Konkrétně v kombinaci http://www.perrelet.com/womens_collection..../0-0-144-0-0-0/ Upraveno 8. června 2008 uživatelem B.F.G.
spiderer Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Jedny Omegy Speedmastery for women ted krizuji ebay a konci za 25 min - nove komplet baleni - 1380 USD ODKAZ: http://cgi.ebay.com/NEW-OMEGA-Ladies-Speed...1QQcmdZViewItem
bobika Odesláno 9. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2008 (upraveno) Jedny Omegy Speedmastery for women ted krizuji ebay ... Hezke, moooc hezke, ty bych vzal jako takovy bonus k tem zamyslenym , protoze jsou vazne pekne, ale ty Perrelet, nebo Zenith nebo spousta dalsich ... Ok, stejne jsem to prosvihl, a taky jsem mimo republiku, a taky moc neverim ebay [jsem mozna oldschool nebo spis oldvool], a taky bych na takovou vec-transakci potreboval prostrednika ... Dekuji vsem bob Upraveno 9. června 2008 uživatelem bobika
Snow Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 Mohly by to být také třeba nějaké Chanel kde už jen název firmy evokuje vše co k dámám patří, líbí se mi Chanel J12 Ceramic, ale samozřejmě se najdou i další více společensky zaměřené modely, KLIK , ještě na okraj Chanel neradno spojovat pouze s modní značkou, hodinky jsou propracované s kvalitními strojky, do jednoho typu třídy J12 dodává kalibr Audemars Piguet .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se