Micey Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Pánové, prosím o radu. Rád bych manželce udělal radost a pořídil jí nějaký sportovnější hodinky. Rozpočet omezen, výběr se mi zúžil na Certinu C032.251.11.051.09, nebo Longines L3.376.4.96.6. Doteď nosí malý společenský Certiny a je spokojená. Hlavní plusy a mínusy jsou myslim jasný - Longines luxusnější značka, zpracování možná o fous lepší (ale nejsem si jist), hezkej modrej cifr. Na druhou stranu, neni na L ještě mladá? Certina obyč značka, vychytanej strojek (certifikát na 10 vteřin ročně), zajímavej cifr. Maličko mi vadí podobnost s Aquaracerama, ale jinak model velmi povedenej. Cenovej rozdíl v nákupu třeba sedm litrů, to už přežiju. Jak to vidíte? Hlasujte pls. A pudu jedny nebo druhý koupit nejspíš dneska odpo, tak šup:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Za me tam mas hlas pro Certinu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Sakra tohle mě zneklidňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Cha.. ty TH jsou takovej peknej mix obojiho z vyse uvedenych! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Ty sou drahy, to vubec. Ale nelibi se mi ta podobnost s Certinou, nerad bych ji kupoval skoro kopirky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Hodil jsem to Cerině...se mi líbí, když ženský nosí potápky Inspirace je tam velká, ale jako kopírku bych to neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 (upraveno) To nevypadá špatně. S světlá varianta se zlatými indexy také nevypadá zle. Upraveno 7. června 2019 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Tiež som za Certinu. Prídu mi viac športovejšie ako Longines. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ciro Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Za mňa tiež Certina - antireflex robí zázraky s tým číselníkom. Len tá luneta má ľahký chod . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 (upraveno) Diky panove. Doma zavladla spokojenost.. ty lonziny jsou nazivo uplne nijaky, plus celkem nehezka ochrana korunky. Kdezto tendle cifr a koneckoncu i pouzdro, za ty prachy moc dobry. A opet velka pochvala pro Koscom. I pro Helveti teda, byt to tentokrat nedopadlo. Upraveno 7. června 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se