Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
vrzani i zasekavani urcite neni v pohode... reklamace nebo hodinar...? :)

Takze se rotor otaci temer neslysne a volnoucce? Nebyl jsem si jistej, jestli u techto levnejsich kalibru se na to tak nehledi. K hodinari to mam trochu z ruky, tak se mi tam nechtelo hned jit. Ale zastavim se tam. Diky.

Odesláno

Mozna se to tu nekde probiralo, ale nenasel jsem...

Nevite priblizne, kolik otoceni rotoru (360 st.) u kalibru Seiko 7S26 staci na plne natahnuti?

Nemam totiz ani hrubou predstavu....diky.

Odesláno

Někde jsem četl, že ja zapotřebí u 7S26ky 166x otočit rotorem aby se 1x otočilo ozubené kolečko s hnací pružinou. ETA 2824-2 potřebuje otočit rotorem cca 155x. Otázka je kolikrát se musí otočit to ozub. kolečko s pružinou na plné natažení. U kalibru Prim 68 je to necelých 6 otoček.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak sem se konečně do těch Počernic pro ně dostal. Řekli mi, že to byla celková oprava, proto těch 12 stovek. Když sem se pídil dál, dostal sem info, že prej vyčistili strojek. Takže nevim vůbec nic. Prostě klasická oprava typu něco jsme s tím udělali, ale co, to vám neřeknem :(

Odesláno (upraveno)

ajaj, tak můj tip na Altro nebyl úplně skvělej, farářskej měl pravdu

edit: ale aspoň to máš s tlakovou zkouškou, že?

Upraveno uživatelem Filipes
  • po 2 týdnech...
Odesláno
vrzani i zasekavani urcite neni v pohode... reklamace nebo hodinar...? :)

Tak jsem s nima navstivil hodinare, za 20 Kc namazal rotor a hodinky jdou celou noc, vikend prezily pri polodennim noseni v pohode, na ruce se uz taky ani v praci nezastavujou. No proste parada. :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...