RadimR Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Tak jsem se dočkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 (upraveno) Parada! Ten strojek je uchvatnej. Jak se pozna datum, kdyz je cervena 26 i 27? Udit- uz chapu, cerven datum objima z obou stran Upraveno 28. června 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Krása, čekal jsem, kdy se na foru objeví. Gratuluju. Za mě jeden z nejzajímavějších neokénkových date ukazatelů. Na mě by už bylo těch 41 mm moc, zůstávám u klasických Tangente Ruthenium v 35 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 krasa, Nomos umi! Gratulace, at slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 30. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Diky.Uvažoval jsem nad verzí Rhutenium,ale byly moc tmavé a méně výrazné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Jsou supr, ale ve 39mm by byly idealni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 At delaji radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 3. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Nemají 41 mm, ale 40 a kousek.39 mm u Nomosu 38,5 mm - měl jsem je na ruce, ale opticky se zdály ještě menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se