R4B4 Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Několik měsíců jsem šetřil na nějaký nový přírůstek. Náhodou jsem narazil na značku DONE, mrknul jsem na stránky výrobce a řekl jsem si,,, i mladí by měli mít šanci. Je to hodně mladá značka, ale risknul jsem to a nelituji. Pořídil jsem model DONE MECHANICA A01-Leather. Myslím, že vypadají fakt dobře, zpracování parádní, balení na hodinky za docela slušnou cenu je dle mne luxusní, hlavně to kožené cestovní pouzdro, k tomu zdarma NATO. SIZES AND MATERIAL Watch Diameter 43.8mm Thickness of the watch 10.9mm Lenght of the watch case 51.6mm Watch case material 316 Stainless steel SPECIFICATIONS Water Resistance 10 ATM (100m) Movement Manual winding ETA 6497-1 movement with special "fanned" Cotes de Gen?ve decoration Movement power reserve 46 hours (?2h) Movement Frequency 2.5Hz Top crystal Sapphire with anti reflective coating both face Crown Engraved with DONE logo Case back Screwed with sapphire crystal and consecutive number Back crystal Sapphire Watch Dial Bicolor "silver-black" color with faceted diamond-polished index and Superluminova C3 Hands Faceted diamond-polished hand with rhodium finish and Superluminova C3 Strap Black NATO or Black and Grey strap with grey stripes Buckle system Stainless steel pin buckle engraved with DONE logo SIZES AND MATERIAL Watch Diameter 43.8mm Thickness of the watch 10.9mm Lenght of the watch case 51.6mm Watch case material 316 Stainless steel SPECIFICATIONS Water Resistance 10 ATM (100m) Movement Manual winding ETA 6497-1 movement with special "fanned" Cotes de Gen?ve decoration Movement power reserve 46 hours (?2h) Movement Frequency 2.5Hz Top crystal Sapphire with anti reflective coating both face Crown Engraved with DONE logo Case back Screwed with sapphire crystal and consecutive number Back crystal Sapphire Watch Dial Bicolor "silver-black" color with faceted diamond-polished index and Superluminova C3 Hands Faceted diamond-polished hand with rhodium finish and Superluminova C3 Strap Black NATO or Black and Grey strap with grey stripes Buckle system Stainless steel pin buckle engraved with DONE logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Tyhle hodinky sme tady uz jednou nekde resili, kdyz je hodili na kickstarter nebo neco takovyho, tusim. Kazdopadne za me zajimavej pocin, za 590?, proc ne.. https://www.donewatches.ch/en/mechanica-classic/43-94-mechanica-a03-cuir.html?SubmitCurrency=1&id_currency=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se