Roman-ZA Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Roman - za : tie 65 som mal na ruke a popravde moc mi to nehovorilo. Mozno casom tiez som bol toho nazoru, kym som ich nedal na ruku ... tak ale ja som uz postarsi rocnik
Roman-ZA Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 (upraveno) kurna, tie sixty five maju len WR 10ATM Upraveno 9. července 2019 uživatelem Roman-ZA
bocko Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Orisy v Ziline predava aj Hodinarstvo Cas na Narodnej Aky tam je vyber? Oplati sa tam zajst na omrk?
miguel Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Kiko, gratulujem k vyberu znacky. Oris je solidna firma, s dlhou tradiciou a je stale v sukromnych rukach, teda to nie je moloch typu Swatch. Ale ja by som Aquis nebral. Uvazoval som o nich na zaciatku, ale nazivo ma uplne sklamali - mal som z nich taky lacny dojem. Moja rada je - Divers Sixty Five na tahu alebo kozi. Podstatne lepsia a univerzalnejsia volba - ber ich.
Vortex-Tempus Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Som velmi spokojnym majitelom 40mm Diver 65... vo watch boxe sedia v navyssej priehradke hned vedla RLX, PAM, Moonov a Black Bay a to uz asi nieco znamena? S cim nemozem suhlasit je ze su univerzalne. Minimalne variant s tlacenym cifernikom je naozaj velmi retro a nemusi byt pre kazdeho a ani na kazdu prilezitost.Ten druhy typ ciferniku s kruhovymi indexami je snad trochu univerzalnejsi. Co mam na nich fakt rad je tah? na ten sa vela sice ludi stazuje kvoli velkemu zuzeniu na spone ale pre mna je to asi najvacsie plus pre celkovy konfort nosenia. Ak sa nepletiem ide z 20 az na 14.Dalsie velke plus je mala vyska a tvar puzdra? mne sa doslova stratia na ruke. Uplne naj-cool je klenuty zafir?. neda sa na to vobec prestat pozerat 100M WR je v pohode? moje prezili, sprchu, bazen, saunu aj jazero? videl som test video kde sa v nich chlapik potapal s pristrojom do nejakych 20-30 metrov.Najvacsie minus je luneta? ta je taka hrackarska? na pocit ako keby bola z plastu. Ja sice 65 zboznujem ale pokial chces Oris potapky a nie si zrovna vintage typ tak by som skor odporucil Aquis na tahu a dokupit gumu. Moje fesandy?:
Roman-ZA Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Aky tam je vyber? Oplati sa tam zajst na omrk?on ich nema vystavene, ale vie ich objednat a predat.
Kiko Odesláno 10. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Vortex - na tahu vypadaju 65 docela ok. Ja som vsak rozhodnuty pre Aquis. V podstate uz len musim rozhodnut obchod. Asi chrono 24 a niekto z DE...
Vortex-Tempus Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Vortex - na tahu vypadaju 65 docela ok. Ja som vsak rozhodnuty pre Aquis. V podstate uz len musim rozhodnut obchod. Asi chrono 24 a niekto z DE... Hod si do googlu Moveno Watches Bratislava... nemam osobnu skusenost a teda neviem vyslovene doporucit ale minimalne su lokalny? Mozno by stalo za to im zavolat/napisat.
Borža Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Hod si do googlu Moveno Watches Bratislava... nemam osobnu skusenost a teda neviem vyslovene doporucit ale minimalne su lokalny? Mozno by stalo za to im zavolat/napisat. Ja som uz raz kontaktoval Moveno emailom (nakoniec som ale nekupil). Oni nie su lokalny - odpisali mi v EN a v recenziach som cital ze niekomu hodinky dokonca prisli zo Slovinska. Ale recenzie su pozitivne na Ch24. Takze z tohto hladiska vyzera ako spolahlivy dealer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se