Hotovyrado Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 Koupil jsem si v e-shopu v USA (za 140 USD, u nás 7500) tyto dle mého kvalitní hodinky pro volný čas... jenže ejhle.... by´t bych jej asi denodenně nepoužíval, nejde mi alarm. Postupoval jsem dle návodu, to jest středový knoflík do polohy 2 a spodním tlačítkem nastavit čas, pak korunku zpět zatlačit.. neděje se nic.... Mimochodem, před měsícem si tytéž koupil kamarád a nejde mu to taky... děláme něco blbě? Díky
Hotovyrado Odesláno 25. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2008 Koupil jsem si v e-shopu v USA (za 140 USD, u nás 7500) tyto dle mého kvalitní hodinky pro volný čas... jenže ejhle.... by´t bych jej asi denodenně nepoužíval, nejde mi alarm. Postupoval jsem dle návodu, to jest středový knoflík do polohy 2 a spodním tlačítkem nastavit čas, pak korunku zpět zatlačit.. neděje se nic.... Mimochodem, před měsícem si tytéž koupil kamarád a nejde mu to taky... děláme něco blbě? DíkyUž jsem pochopil pointu... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se