tirak1 Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Odesláno 30. června 2008 Mám tyto hodinky : a občas se mi stává, že když chci vynulovat stopky, minutovka se mi zastaví jinde, než na nule. Obvykle na 5-ti minutách a ne a ne ji dostat na nulu a stejně tak se mi vteřinovka zastaví u čísla 4 (19 sekund) a nic. Vzhledem k tomu, že hodinky jsou už po záruce, reklamovat to nemohu. Napadlo mi je zkusit otevřít a posunout ručičky, ale vzhledem k tomu, že mají šroubovací spodek, a občas se zastaví i jinde, nechce se mi do toho, abych nenadělal víc škody než užitku. Ještě mě napadlo zkusit prohodit strojek za ten z předchozího příspěvku (MIYOTA v titanu). Nemá někdo zkušenost či radu ? Díky
david32 Odesláno 26. července 2008 Nahlásit Odesláno 26. července 2008 Mám tyto hodinky : a občas se mi stává, že když chci vynulovat stopky, minutovka se mi zastaví jinde, než na nule. Obvykle na 5-ti minutách a ne a ne ji dostat na nulu a stejně tak se mi vteřinovka zastaví u čísla 4 (19 sekund) a nic. Vzhledem k tomu, že hodinky jsou už po záruce, reklamovat to nemohu. Napadlo mi je zkusit otevřít a posunout ručičky, ale vzhledem k tomu, že mají šroubovací spodek, a občas se zastaví i jinde, nechce se mi do toho, abych nenadělal víc škody než užitku. Ještě mě napadlo zkusit prohodit strojek za ten z předchozího příspěvku (MIYOTA v titanu). Nemá někdo zkušenost či radu ? Díky
david32 Odesláno 26. července 2008 Nahlásit Odesláno 26. července 2008 Stačí vytahnou korunku na řízení ruček a pak pomocí tlačitek ručičky srovnat.
tirak1 Odesláno 5. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2008 (upraveno) Stačí vytahnou korunku na řízení ruček a pak pomocí tlačitek ručičky srovnat. Díky moc za radu, povedlo se. Upraveno 5. srpna 2008 uživatelem tirak1
Potkan Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Díky moc za radu, povedlo se. Mám podobnej problém u quartzek. Vteřinovka se mi nuluje OK, ale minutovka ne. A když je srovnám s vytaženou korunkou, při následném nulování se zase rozhodí, vždy do stejné pozice. Máte někdo radu co s tím?
koblih69 Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Mám podobnej problém u quartzek. Vteřinovka se mi nuluje OK, ale minutovka ne. A když je srovnám s vytaženou korunkou, při následném nulování se zase rozhodí, vždy do stejné pozice. Máte někdo radu co s tím? Vyndal bych strojek a posunul ručičku... opravovat stojek nejde, jedině vyměnit za pár korun...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se