Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám tyto hodinky : post-1503-1214860290.jpg

a občas se mi stává, že když chci vynulovat stopky, minutovka se mi zastaví jinde, než na nule. Obvykle na 5-ti minutách a ne a ne ji dostat na nulu a stejně tak se mi vteřinovka zastaví u čísla 4 (19 sekund) a nic. Vzhledem k tomu, že hodinky jsou už po záruce, reklamovat to nemohu. Napadlo mi je zkusit otevřít a posunout ručičky, ale vzhledem k tomu, že mají šroubovací spodek, a občas se zastaví i jinde, nechce se mi do toho, abych nenadělal víc škody než užitku. Ještě mě napadlo zkusit prohodit strojek za ten z předchozího příspěvku (MIYOTA v titanu). Nemá někdo zkušenost či radu ? Díky

• po 4 týdnech...
Odesláno
Mám tyto hodinky : post-1503-1214860290.jpg

a občas se mi stává, že když chci vynulovat stopky, minutovka se mi zastaví jinde, než na nule. Obvykle na 5-ti minutách a ne a ne ji dostat na nulu a stejně tak se mi vteřinovka zastaví u čísla 4 (19 sekund) a nic. Vzhledem k tomu, že hodinky jsou už po záruce, reklamovat to nemohu. Napadlo mi je zkusit otevřít a posunout ručičky, ale vzhledem k tomu, že mají šroubovací spodek, a občas se zastaví i jinde, nechce se mi do toho, abych nenadělal víc škody než užitku. Ještě mě napadlo zkusit prohodit strojek za ten z předchozího příspěvku (MIYOTA v titanu). Nemá někdo zkušenost či radu ? Díky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
Stačí vytahnou korunku na řízení ruček a pak pomocí tlačitek ručičky srovnat.

Díky moc za radu, povedlo se. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem tirak1
  • po měsících...
Odesláno
Díky moc za radu, povedlo se. :thumbsup_anim:

Mám podobnej problém u quartzek. Vteřinovka se mi nuluje OK, ale minutovka ne. A když je srovnám s vytaženou korunkou, při následném nulování se zase rozhodí, vždy do stejné pozice. Máte někdo radu co s tím?

Odesláno
Mám podobnej problém u quartzek. Vteřinovka se mi nuluje OK, ale minutovka ne. A když je srovnám s vytaženou korunkou, při následném nulování se zase rozhodí, vždy do stejné pozice. Máte někdo radu co s tím?

Vyndal bych strojek a posunul ručičku... opravovat stojek nejde, jedině vyměnit za pár korun...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...