cody Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Narazil jsem pri prohlizeni hodinek na tyto http://www.goldeligius.cz/eshop/208548.ham...gman-h77716133/ a nepochopil jsem funkci stopek. Vysvetli mi pls nekdo -jak se stopky ovladaji -co ukazuje spodni subcifernik? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 Narazil jsem pri prohlizeni hodinek na tyto http://www.goldeligius.cz/eshop/208548.ham...gman-h77716133/ a nepochopil jsem funkci stopek. Vysvetli mi pls nekdo -jak se stopky ovladaji -co ukazuje spodni subcifernik? ohledně subciferníků je to, s ohledem jak znám Hamilton, asi takto: Velká centrální ručka s červenou koncovkou je vteřinovka stopek, horní subciferník je 30 minutový čítač stopek a spodní je 12 hodinový čítač stopek akorát je formou "kolečka". Z toho mně ovšem vychází, že hodinky nemají standardní vteřinovku pro běžný čas. Co se korunek týká... nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2008 (upraveno) Ze hodinky se stopkama nemaji vterinovou rucicku me vubec nenapadlo. Vcera ci kdy jsem cetl nejake vlakno ohledne rady pri nakupu a tam totez nekdo zminuje u Orisu. Takze jsem zase o neco chytrejsi, diky. Ale to ovladani je mi zahadou. Veril bych tomu ze se stopky ovladaji treba i jednim tlacitkem. Ale podle me stopky jsou od toho aby kdyz honem honem potrebujes neco stopnout tak zvednes ruku zmacknes cudl a meris. Kdybych musel pred tim odsroubovat krytku - to by se mi nelibilo. Upraveno 10. července 2008 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se