eifell3 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Zdravim, Udelal jsem si ke 30 radost a poridil prvni mechaniky. Volba padla na alpiny al-525NN4S6. Nosim je druhym tydnem a prijde mi, ze se dost predchazi. Nainstaloval jsem si proto WatchCheck a zjistil, ze je odchylka +24 sekund denne. Pritom vyrobcem udavana presnost je +-15s/d. Otazka je, co s tim? Hodinky jsou nove z nemecka od Miquela. Je to na reklamaci? Da se u hodinare nechat zkalibrovat strojek a kolik to pripadne radove stoji? Hodinky se mne hodne libi, jejich promenliva barva podle svetelnych podminek, jejich zvuk a jejich krasne a jednoduche zpracovani. Diky za rady, Mechanicky novic Odesláno z mého Pokédexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Zasel bych k normal hodinari, at je zmeri na vibrografu, kdyz OK, at je otevre a zkusi zregulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 (upraveno) Ještě bych třeba týden/dva počkal a pozoroval, kam to půjde. Dva týdny na funglovky nemusí být na sednutí strojku dost. Já začínám měřit až tak po měsíci. E: Aha, koukám, že mám podobný model. Za měsíc jsem putoval od nějakého zpožďování k nule a aktuálně jsem na +7 a počítám s tím, že si to ještě sedne. Upraveno 24. září 2019 uživatelem luidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eifell3 Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Vcera jsem zjistil, ze pri ppnem natazeni se dostanu na 17s/d. Tak to musim dotahovat kazde rano. Furt se clovek neco uci. Odesláno z mého Pokédexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viabada Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Tyto hodinky mají super antireflexní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se