Přejít na obsah

Sbíráte někdo PRIMky?

Doporučené příspěvky

Moc díky. Jak to děláš? A Já se tak snažil a nikde nic...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad je to správné vlákno. Lepší jsem nenašel. Jeden přírůstek do začínající rodiny. Prim SPORT I.

Nákup na aukru. Bohužel jako správný začátečník, asi ne zcela ideální nákup. Hodinky někdo zavřel přes závit a navíc bez těsnění.

Takže uvnitř je to trochu narezlé. 2 šroubky na přichycení strojku a jedno kolečko:-( Ani v Eltonu se do nich nemohli dostat, ale nakonec se to profesionálům povedlo a já mohl udělat první foto. Posuďte sami.

post-3962-1277145604,11.jpg

post-3962-1277145626,26.jpg

post-3962-1277145705,91.jpg

post-3962-1277145883,32.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se zaregistroval, ale do rubriky " koupím" nemohu nic vložit.... Zkusím to tady- buď mi to smažou nebo ne.... Rád bych koupil hodinky PRIM a to takové jako na obrázku ( možná se dělalo více variant, tak třeba podobné ) - rozhodně ale pozlacené, ne chrom. A musí to být s datumem ( viděl jsem podobné bez datumu ). Chtěl bych hodinky ve stavu jako nové - skoro nenošené a včetně poštovného bych se chtěl vejít do 300,-Kč. Vše v originálním stavu - nic slepeného. Samozřejmě včetně řemenu v naprosto perfekt stavu

post-12391-1277334221,23.jpeg

Upraveno uživatelem radrad
Odkaz ke komentáři

Ideu máš hezkou, ale obávám se, že za ty peníze se k požadovanému stavu přiblížíš jen vzdáleně. já mám také sny, jak za pár korun seženu své tužby. v praxi to ale nefunguje....

Dneska jsem náhodou kouknul na Aukro a ceny si necucám z prstu - jen jsem prostě kouknul pozdě... http://www.aukro.cz/item1084975222_p_r_i_m_kal_52_1_luxusny_stav_pozlatene.html

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se zaregistroval, ale do rubriky " koupím" nemohu nic vložit.... Zkusím to tady- buď mi to smažou nebo ne.... Rád bych koupil hodinky PRIM a to takové jako na obrázku ( možná se dělalo více variant, tak třeba podobné ) - rozhodně ale pozlacené, ne chrom. A musí to být s datumem ( viděl jsem podobné bez datumu ). Chtěl bych hodinky ve stavu jako nové - skoro nenošené a včetně poštovného bych se chtěl vejít do 300,-Kč. Vše v originálním stavu - nic slepeného. Samozřejmě včetně řemenu v naprosto perfekt stavu

Umíš pobavit,jěště by jsi k tomu měl žádat orginál krabičku a záruční list,za ty prachy. :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Umíš pobavit,jěště by jsi k tomu měl žádat orginál krabičku a záruční list,za ty prachy. :suicide_anim:

No nebylo by to špatné.... pokud o nějakých víš a je k tomu záruční list a fungl nová orig. krabička... :smile_anim: dám ti o deset korun navíc... A nyní vážně: podle toho odkazu na aukci ( http://www.aukro.cz/..._pozlatene.html ) jak jsem vložil se asi takové hodinky dají sehnat za tu cenu... nebo to byla omyl aukce a zrovna nikdo ty hodinky nechtěl...??? Uvidím, třeba časem kápnu na podobnou aukci.

Dneska jsem prohrabal šuplíky a našel dvoje po tátovi... pořídil jsem umělecké foto :crying_anim02: No nic , tak já už vás tu otravovat nebudu...

post-12391-1277407958,25.jpg

Odkaz ke komentáři

nerozumím - 270+60=330,-Kč.... to není trojnásobek částky 300,-Kč

Aha, koukal jsem jinam.. Jo, to je za 300 Kč dobrý kup, ale je to o štěstí a moc často to není. jen samotný řemen je často za víc peněz. A záleží na tom, jak se zájemcům líbí design. Takže stačí trpělivost a může se to povést, za normálních okolností to je ale o dost víc peněz

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Když tu cifru vynásobíš pěti, tak je ode mě můžeš mít, a dokonce v původním pouzdře, ne takovou skládačku, jako je na fotce.

Odkaz ke komentáři

Jeli tu nějaký admin. tak to prosím smažte.

Toto sem opravdu nepatří.

Odkaz ke komentáři

Ano prosím, smažte to . Děkuji

Tvé příspěvky jsou v rozporu s pravidly fora a fotky jsou v rozporu s manualem fotoaparátu ,který jsi použil !

Když víš , že je to na výmaz proč to sem píšeš ?????Posted Image

Upraveno uživatelem long
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...