straspol Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Taky proto jsem si ty stojánky pořídil raději hned tři , to už je jako základ dobrý , ale pravda, je to pořád málo ...Pořád málo, pořád málo... a pak, než nasbíráš i to ostatní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Pořád málo, pořád málo... a pak, než nasbíráš i to ostatní... Tak jsem to šel spočítat, mám těch primek 105 kousků, každej jinej, tak už napiš , že je to dobrej začátek .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Tak jsem to šel spočítat, mám těch primek 105 kousků, každej jinej, tak už napiš , že je to dobrej začátek ....Ale to jo, určitě...rozhodně, to je akorát tak jako že už se z toho jen tak nevyvlíkneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Ale to jo, určitě...rozhodně, to je akorát tak jako že už se z toho jen tak nevyvlíkneš.Děkuju náčelníku, že ses mě zastal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Miroslávku, a ty už jsou, nebo je máš teprve v hledáčku? Bo to nebude jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Jsou ve výrobě , už se nemůžu dočkat , snad někdy koncem března ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Dnes jsem trochu uspořádal novou skupinku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Pěkně pěkně, už Ti jich chybí jen pár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Pěkně pěkně, už Ti jich chybí jen pár...Čím víc jich mám , tím víc mi jich chybí , je to hrůza :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Čím víc jich mám , tím víc mi jich chybí , je to hrůza :-)Nojo- vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Já jsem hrozně rád, že Primky nesbírám, když vidim, jak to s Vámi dopadá.Nesbírám. Nesbírám! Já Primky nesbírám!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Hahahaha, to Ti tady nikdo nevěří, nevěří, NEVĚŘÍ !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Nojono, když Vás přesvědčit je hrozně těžký, tak se pokoušim alespoň sám sebe. Protože já mám hrozně silnou vůli, jako, ...........zrovna hned nevim, ale já na něco přijdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Já je vlastně taky nesbírám................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Já jsem si to o Tobě myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Tady přece nesbírá Primky vůbec nikdo !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frauszil Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Prvni Quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Tak hlásím další "zabydlení " hodinek , jenom ty návody a paragony se sháněj hůř, než jsem čekal :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Protože to každej rozumnej člověk chytí a vyhodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Do téhle krabičky dle mého nepatří. Jinak hezké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se