michalp Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Zdravím, omlouvám se asi nějaká chyba mezi klávesnicí a židlí Tohle jsou ony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Jedny bych měl mít doma odpoledne se podívám a dám ti vědět. Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalp Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Skvělé! Díky moc, když mi písni na michalpinter94@gmail.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Ahoj, je to jiný model sportů, tak ti moc nepomůžu. Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalp Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Škoda, ale díky za snahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Můj regál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Máš to pěkně vyšperkovaný, je to paráda ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 tie drevene kufriky kde mozno zohnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Parádička a ještě se tam tohoho hafo vejde.Ty primky v první krabičce zleva na gumovém pásku červené jsem koupil v sobotu na blešáku akorát měli utrženej pásek co je součástí celech hodinek tak jsem zvědavej jestli se mi ho podaří sehnat.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 mrkni na antikprim, červený pásek jsem tam viděl, já scháním černý a ten tam není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Ahoj, je to jiný model sportů, tak ti moc nepomůžu. ŠkaroAhoj, jestli je nepotřebuješ a leží Ti v šuplíku, tak bych měl zájem je vystavit u mě v e vitrínce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 mrkni na antikprim, červený pásek jsem tam viděl, já scháním černý a ten tam není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Tak děkuju za info.Pásek na antiku byl v náhradních dílech v zapouzdření a už je na cestě ke mně.Až dorazí tak přidâm fotku v kompletu.Já tam taky koukal ale do pásků ale tohle je pásek i s pouzdrem.Ještě jednou dík mám radost.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Jak jsem slíbil tak přidávám fotky.Pouzdropásek od Antikprimu je doma.Mám radost že jste mi poradili kde se dá sehnat i když jsem už nedoufal že se dá origo sehnat.Takže díky chronomagu a bezvadnejch lidech tady na chronomagu mám skoro nesehnatelné primky.Dík,Dík,Dík.Primkáč.A ještě k antikprimu supr rychlé jednání jako dáreček k pouzdru jsem dostal prim diplomat no nekupteto né ??? viz foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 (upraveno) tie drevene kufriky kde mozno zohnat? Ty kufříky jsem koupil na Amazonu jeden za 39,90e :-) Upraveno 19. května 2018 uživatelem Thomas v.Bayern Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 vedell by si poslat link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 vedell by si poslat link?https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0049MME5Y/ref=mp_s_a_1_38?__mk_de_DE=?M?Z??&qid=1526713352&sr=8-38&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=uhrenbox&dpPl=1&dpID=41rzmwCYHcL&ref=plSrch Máš ho tu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Můj regál :-)a v tech ramečcích nad regalem je co ? Vypada to zajimavě, navody ..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 a v tech ramečcích nad regalem je co ? Vypada to zajimavě, navody ..?Je to reprint původního návodu k obsluze-záručního listu k leteckým Primkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Dík,jsem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se