Přejít na obsah

Carrera Automatic WV211B.FC6202

miramax

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Je otazka od koho budes kupovat, pokud to bude sedy prodejce, tak nebude vyplnena na beton. Vsechno se da imho vykomunikovat mailem.

Už jsem koupil. Jetý (teda nošený :rolleyes: ) od jednoho člena tohodle fóra. Je vidět, že nejsou nový (lehce poškrábaná spona (žádnej hlubokej vryp!, jen nepatrný škrábanečky) a nit na pásku už taky neni bílá ale trochu zažloutlá, ale já myslim, žedo tohohle stavu bych je po několika měs. nošení (kdyby byly pův. nový), dostal taky. A jelikož to kupuju na delší dobu, nějaký decentní opotřebení mi nevadí.

Trošku byl risk, nejdřív poslat peníze a až potom čekat na balíček, ale naštěstí to dopadlo bez problémů.

Vypadaj dobře, běhaj stejně tak, byly o chlup levnější, než nový.

Dá se říct, že splnily moje očekávání. Kupodivu jsem i pochopil, jak se šteluje dýlka řemínku, zapínání a rozepínání (doteď jsem měl řemínky s dírkama), takže zcela nezaujatě :D musím konstatovat, že spokojenost.

A navíc tipuju, že mám lepší hodinky, než můj šéf - ředitel. ^_^ ^_^ Sice nevím, co má, nikdy jsem se k němu tak blízko nedostal, abych to poznal, ale vypadaj spíš do sportovna, než k obleku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...