Gombo Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Neviete mi poradit,kde by som zohnal modul ESA 942.711.Mam doma tri,ale vsetky po smrti.Maju nestastne spojenie kontaktov z cipu na dosku a na to umieraju.Zufalo by som potreboval minimalne dva kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 To je ten modul, kde se na stopky přepíná několikerým zmáčknutím světla, že? Byly například v Meister-Anker, Beltime a nebo podle mě i v těch jedněch z mála LCD Breitling. Mám pocit, že kromě těch Meister - Anker, kde je funkční, všechny ostatní mám nefunkční... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Keby si sa chcel zbavit funkcneho aj nefunkcnych,tak kupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 (upraveno) . Upraveno 1. října 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Jenom informativně. Tyhle Breitling?Tak to by ho mohly mít i tyhle Longines: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Je to ten modul.Je aj v lacnejsich znackach.Napr JAZ a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Ano, myslím, že by to všechno měl být ten stejný modul. Zítra se po něm/nich podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Ano urcite je to ten isty modul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Meister - Anker s tímto modulem jsou tyto. Mám je v některé z krabic se sbírkou, až je někdy najdu, tak vyfotím extra modul, tato fota jsou starší. Ale těch bych se nechtěl vzdát... Jinak se tento modul indentifikuje poměrně snadno i nefunkční, většinou má na displeji svislé proužky. Jinak ty, co jsem myslel, že tento modul mají také, tak mají trochu jiný. Ovládání, resp. přepínání na stopky několikerým rychlým zmáčknutím světla je sice stejné, ale není to on. Další jsem potom už nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Tady jsou zase jedny s tímto modulem. https://www.ebay.de/itm/Rare-1970s-FAVRE-LEUBA-LCD-Swiss-Digital-Quartz-Watch/383188900856?hash=item5937d69bf8:g:0QUAAOSw8YddlOYP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 ebay.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 len sa pripominam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se