Pepíno :) Odesláno 11. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2008 Atlantic - Worldmaster Square Chrono Retrograde Elegant, nüchtern, rassig ? ein prachtvoller Chronograph für diejenigen, die sportlich-schicke Uhren suchen zum kleinen Preis. Eine Uhr für den aktiven, zukunftsorientierten Mann: die retrograden Anzeigen bilden auf dem Zifferblatt das unerbittliche Fortschreiten der Zeit . Atlantic - Worldmaster Square Chrono RetrogradeMovement QuarzFunctions Stunde, Minuten, Sekunde, Datum und retrograde ChronographenfunktionCase Edelstahl, 36 mmSaphirglas bombiert, entspiegeltGehäuseboden verschraubtDial Braun mit poliertem Index als Appliken und silbernen ZeigernChrono mit retrogradem 5-Stunden-Zähler bei der 2 und 60-Minuten-Zähler bei der 1030-Sekunden-Zähler auf Kreisbogen von 9 h bis 3 hDatumsfenster bei der 4Bracelet/Strap Leder braun, DornschliesseOther versions Gehäuse Goldplaqué (Rot- oder Gelbgold)Zifferblatt Silber oder schwarzStahlband, Faltschliesse jj ale nenašel jsem nikde prodej
Pepíno :) Odesláno 11. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2008 tak jsem našel tyhle a zatím u mě vedou i když to je ve finále něco úplně jiného než sem chtěl. Víc se mi líbily jen ty atlantic ale ty nemůžu někde sehnat. Může mi někdo zkušený říct názor na tyhle hodinky? http://www.hodinky-koscom.cz/Jacques-Leman...19B-I11224.html
koblih69 Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Odesláno 11. července 2008 tak jsem našel tyhle a zatím u mě vedou i když to je ve finále něco úplně jiného než sem chtěl. Víc se mi líbily jen ty atlantic ale ty nemůžu někde sehnat. Může mi někdo zkušený říct názor na tyhle hodinky? http://www.hodinky-koscom.cz/Jacques-Leman...19B-I11224.html Mno, tak teda upřímně to jsi dopadl....
Pepíno :) Odesláno 11. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2008 Mno, tak teda upřímně to jsi dopadl.... tušil jsem tuhle reakci ale už jsem tak trochu zoufalej. 3 měsíce výběru a pořád jsem na začátku
koblih69 Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Odesláno 11. července 2008 tušil jsem tuhle reakci ale už jsem tak trochu zoufalej. 3 měsíce výběru a pořád jsem na začátku .. no jo když začneš výběrem 3 hodinek proti kterým se nedá nic moc namítat a postupně sem naházíš pozdravy z LOH
Snow Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Odesláno 12. července 2008 tak jsem našel tyhle a zatím u mě vedou i když to je ve finále něco úplně jiného než sem chtěl. Víc se mi líbily jen ty atlantic ale ty nemůžu někde sehnat. Může mi někdo zkušený říct názor na tyhle hodinky? http://www.hodinky-koscom.cz/Jacques-Leman...19B-I11224.html Prodejce Atlantic, který má v nabídce oba modely, keré jsem Ti ukazoval . Od Tebou zmiňované firmy v odkazu bych nechtěl ani reklamní propisovací tužku, když už jsi vydržel hledat tři měsíce tak vytrvej a nebo si kup Atlantic, jsou to dobré hodinky .
Pepíno :) Odesláno 12. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2008 Prodejce Atlantic, který má v nabídce oba modely, keré jsem Ti ukazoval . Od Tebou zmiňované firmy v odkazu bych nechtěl ani reklamní propisovací tužku, když už jsi vydržel hledat tři měsíce tak vytrvej a nebo si kup Atlantic, jsou to dobré hodinky . ty atlantic jsou super jen vyjdou na 11000,- a když připočtu ještě dopravu (i když nevim kolik to je) tak to je nad moje možnosti. Počítal jsem max. 10 000,-. Tak buď počkám nebo koupim Orienty.
Pepíno :) Odesláno 12. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2008 může mi někdo poradit a říct kolik by vyšla doprava a ostatní náklady při koupi těch atlanticů? Všem díky
Pepíno :) Odesláno 12. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2008 může mi někdo poradit a říct kolik by vyšla doprava a ostatní náklady při koupi těch atlanticů? Všem díky jesště sem našel distribuci v Polsku.
Pepíno :) Odesláno 15. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2008 Tak celý problém je v tom, že hodinky, které jsem si vybral jsoiu úplné novinky a bude trvat než se u nás budou prodávat. Nicméně po obeslání a obtelefování asi 100 lidí, kteří distribuují Atlantici se mi podařilo sehnat firmu, která je schopna je dodat cca do 1 měsíce. Takže asi objednám a počkám. Pokud mě mezi tím tedy nepraští do oka něco suprového. Sice jsem přetáhl původní rozpočet ale nevadí Thesisovi děkuju za super typ.
Pepíno :) Odesláno 15. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2008 Atlantic už frčí přez Atlantic :........ díky všem (co ho měli) za kretivní přístup.
autoEKOmotion Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Do hranatých bych asi nešel. Nech se přesvědčit na klasiku.
Pepíno :) Odesláno 19. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2008 hranatý už hrozně dlouho chci kulatý budou jako druhý už po nich koukám chtěl bych mechniky aby to trochu tikalo
Pepíno :) Odesláno 22. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2008 Tak změna nakonec jsem se rozhodl (a to i díky problému s objednávkou, který přišel vhod ) pro Hamilton Jazzmaster automatic
heboš Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 Tak změna nakonec jsem se rozhodl (a to i díky problému s objednávkou, který přišel vhod ) pro Hamilton Jazzmaster automatic Dobrá volba,taky po nich šilhám
Pepíno :) Odesláno 22. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2008 konkrétně tyhle http://www.goldeligius.cz/eshop/208517.ham...gent-h32515555/ ale asi půjdu do rizika a půjdou přes louži a levněji.
miris Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 Tak to u jsme tři, už nějakou dobu slintám po těchhle ... !!!
Pepíno :) Odesláno 23. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Jediný co jsem nikde nenašel (nejspíš proto, že neumím hledat ) je rezerva chodu.
Pepíno :) Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Tak objednáno u Kubsona a teď jen čekat děkuji všem za konstruktivní rady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se