Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Atlantic - Worldmaster Square Chrono Retrograde

Elegant, nüchtern, rassig ? ein prachtvoller Chronograph für diejenigen, die sportlich-schicke Uhren suchen zum kleinen Preis. Eine Uhr für den aktiven, zukunftsorientierten Mann: die retrograden Anzeigen bilden auf dem Zifferblatt das unerbittliche Fortschreiten der Zeit .

Atlantic - Worldmaster Square Chrono Retrograde

• Movement Quarz
  • Functions Stunde, Minuten, Sekunde, Datum und retrograde Chronographenfunktion
  • Case Edelstahl, 36 mm
  • Saphirglas bombiert, entspiegelt
  • Gehäuseboden verschraubt
  • Dial Braun mit poliertem Index als Appliken und silbernen Zeigern
  • Chrono mit retrogradem 5-Stunden-Zähler bei der 2 und 60-Minuten-Zähler bei der 10
  • 30-Sekunden-Zähler auf Kreisbogen von 9 h bis 3 h
  • Datumsfenster bei der 4
  • Bracelet/Strap Leder braun, Dornschliesse
  • Other versions Gehäuse Goldplaqué (Rot- oder Gelbgold)
  • Zifferblatt Silber oder schwarz
  • Stahlband, Faltschliesse

jj ale nenašel jsem nikde prodej :(

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
tušil jsem tuhle reakci :suicide_anim: ale už jsem tak trochu zoufalej. 3 měsíce výběru a pořád jsem na začátku :crying_anim02:

.. no jo když začneš výběrem 3 hodinek proti kterým se nedá nic moc namítat a postupně sem naházíš pozdravy z LOH

Odesláno
tak jsem našel tyhle a zatím u mě vedou i když to je ve finále něco úplně jiného než sem chtěl. Víc se mi líbily jen ty atlantic ale ty nemůžu někde sehnat. Může mi někdo zkušený říct názor na tyhle hodinky?

http://www.hodinky-koscom.cz/Jacques-Leman...19B-I11224.html

Prodejce Atlantic, který má v nabídce oba modely, keré jsem Ti ukazoval .

Od Tebou zmiňované firmy v odkazu bych nechtěl ani reklamní propisovací tužku, když už jsi vydržel hledat tři měsíce tak vytrvej a nebo si kup Atlantic, jsou to dobré hodinky .

Odesláno
Prodejce Atlantic, který má v nabídce oba modely, keré jsem Ti ukazoval .

Od Tebou zmiňované firmy v odkazu bych nechtěl ani reklamní propisovací tužku, když už jsi vydržel hledat tři měsíce tak vytrvej a nebo si kup Atlantic, jsou to dobré hodinky .

ty atlantic jsou super jen vyjdou na 11000,- a když připočtu ještě dopravu (i když nevim kolik to je) tak to je nad moje možnosti. Počítal jsem max. 10 000,-. Tak buď počkám nebo koupim Orienty.

Odesláno

Tak celý problém je v tom, že hodinky, které jsem si vybral jsoiu úplné novinky a bude trvat než se u nás budou prodávat. Nicméně po obeslání a obtelefování asi 100 lidí, kteří distribuují Atlantici se mi podařilo sehnat firmu, která je schopna je dodat cca do 1 měsíce. Takže asi objednám a počkám. Pokud mě mezi tím tedy nepraští do oka něco suprového. Sice jsem přetáhl původní rozpočet ale nevadí :) Thesisovi děkuju za super typ.

Odesláno
Tak změna nakonec jsem se rozhodl (a to i díky problému s objednávkou, který přišel vhod :) ) pro Hamilton Jazzmaster automatic

Dobrá volba,taky po nich šilhám

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...