Vlastimil Talanda Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Hlavní je Tvoje spokojenost. Gratuluji k pěkným hodinkám
popshop Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 orlík napsal: Tak je příště nevyhazuj a pošli mi je dám ti kontakt posli mi mail...mam ich par kusov...
grga_pitic Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 tak konene jsme kompletni kdyz uz se vratil i Popshop
Gorg Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 popshop napsal: posli mi mail...mam ich par kusov... Nemas par kusov prim orlik?
mc.cirda Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Amatérský dotaz...Docela mě překvapila cena za renovaci /high/,protože také uvažuju o znovuzprovoznění "tátovin".Neudělal by podobnou službu jakýkoliv hodinář?(Ne výměnář baterií).A za míň?Popřípadě odhadněte cenu:chybí mimostředná vteřinovka, nové sklíčko,pásek a pak je něco se strojkem.Po natažení šly,pak se zastavily a už nerozběhly.Ten samý dotaz jsem posílal do Eltonu, ale žádná odpověď.
skalis Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 mc.cirda napsal: Amatérský dotaz...Docela mě překvapila cena za renovaci /high/,protože také uvažuju o znovuzprovoznění "tátovin".Neudělal by podobnou službu jakýkoliv hodinář?(Ne výměnář baterií).A za míň?Popřípadě odhadněte cenu:chybí mimostředná vteřinovka, nové sklíčko,pásek a pak je něco se strojkem.Po natažení šly,pak se zastavily a už nerozběhly.Ten samý dotaz jsem posílal do Eltonu, ale žádná odpověď. Pokud je pekne=neosoupane pouzdro, tak vymena skla + oprava strojku + vyhrabani mimostredky ze suplikovych zasob (snad ji bude mit) se dohromady vleze do nekolika stokorun (muj odhad je do 600 kc). Remen Te bude stat podle toho, jaky vyberes. Ke starym primkam se pekne hodi remeny od Mavexu, ktere stoji od stovky do dvou az tri stovek. Pokud se rozhodnes jit cestou remene z exoticke kuze (decentni krokodyl, pstros nebo jine), tak se cena muze vyhoupnout do tisicu. Vyberu remenu urcite venuj pozornost, protoze dokaze udelat s vyslednym vzhledem hodinek divy (a nemusi to byt nutne drahy kus).
Návštěvník tolja Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 mc.cirda napsal: Amatérský dotaz...Docela mě překvapila cena za renovaci /high/,protože také uvažuju o znovuzprovoznění "tátovin".Neudělal by podobnou službu jakýkoliv hodinář?(Ne výměnář baterií).A za míň?Popřípadě odhadněte cenu:chybí mimostředná vteřinovka, nové sklíčko,pásek a pak je něco se strojkem.Po natažení šly,pak se zastavily a už nerozběhly.Ten samý dotaz jsem posílal do Eltonu, ale žádná odpověď. Pokud je chceš mít jako nové, tak neudělal, protože na 99,9% nebude mít náhradní díly. Máš pouze dvě možnosti - profesionální renovaci v Eltonu (jednu jsem podstoupil se skvělým výsledkem), anebo začít shánět identický kousek v NOS anebo 100% stavu, a potom na něm nechat hodináře vyměnit strojek + ostatní věci z hodinek po tátovi, které se dají použít. Další možnost je pouhé zprovoznění hodinek hodinářem - vyčištění strojku + sklíčko a řemínek by neměly být problém, a mimostřednou vteřinovku by mohl mít taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se