Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se mi po dlouhé době povedlo přítelkyni obrátit na pravou víru :clap:  a nadělit jí pod stromeček automaty.

No a aby mi to trošku ztížila,tak si vybrala Seiko 5 SNZH53K1,což by nebyl takový problém,kdyby nesměli být pouze v černé :death:

A teď,něco už jsem na netu našel za cca 175 dolarů i s cestou,ale zřejmě bez cla. Nevěděl by někdo o něčem lepším,případně neumí sehnat?

Přeci jen jsem nikdy hodinky přes shop nekupoval a neumím v tom chodit a nevím co-kde-jak :bangin:

Děkuji předem za každou radu-k tématu ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jsou to 41 co jsem vyčetl. Přítelkyně je dosti vysoká -186,takže malé hodinky na ní vypadají blbě

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

No uvidíme,ještě jsem je našel na chrono24 za 3,5 tak jsem dal poptávku a podle toho se rozhodnu.

Všem moc děkuji za rady,teď už jen doufat

Odesláno

Ještě bílí perlon,nebo jak se to jmenuje a bude to dokonalé. Tato barevná kombinace se jí neskutečně líbí 81da2e79013ff78a6516f4424b8f5d9a.jpg

Odesláno

Ještě bych měl jeden dotaz. Co se týče Seika,už jsem delší dobu mimo,tak se chci zeptat. Koupil jsem je na creationwatches viz odkaz a až později jsem našel druhé,dražší vyrobené v Japonsku. Jestli si dobře pamatuju,tak se Seiko vyrábí i jinde a to bude případ těch levnějších?Kvalita je ale asi stejná ne?

Odesláno

Verze K je vyrobena mimo Japonsko. Verze J je vyrobena v Japonsku, nebo pod dohledem japonského zaměstnance/občana mimo Japonsko.

Kvalita by měla být srovnatelná, jde jen o to značení a pocit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...